GhostRider10
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar. 0'dan anlatmaya başlayayım olayımı: Ben yılbaşında berbere gideyim dedim önceki saç modelimi beğenmemiştim aslında iyiymiş sonradan fark ettim. Berbere gittim yeni yıla yakışıklı gireyim diye yanları, arkayı vs. aldı. Sonrasında saç çok güzeldi wax sürdü saatlerce süper durdu. Sonra arkadaşıma sordum "saçım iyi mi kanka?" diye wax çökmüş biraz onun dışı süper dedi. Sonrasında eve dönünce "saç gitti abi of ya şimdi bununla mı uğraşacağım?" dedim. Aynaya baktım wax çökünce daha da güzel gözüküyormuş. O an şaşırdım
. Sonrasında gece wax çıksın diye yeni yıl gecesi saçımı yıkadım. Fön çekince gene wax çökmüş gibi süper gözüktü sonra yeniden yıkayınca saçı fön çekerken o şekle girmemeye başladı. Bildiğiniz hiç şekil almıyor! Sadece havaya kalkıyor ancak yüzümü kötü gösteriyor. Dedim "abi bu neden?" kendi kendime. Sonra okula gitmek istemedim saçıma aşırı takıntılıyım çünkü. Şöyle diyeyim: Benim saçım iyiyse görünüşüm iyiyse ruh halimde iyi ancak tam tersiyse eğer ruh halimde tam tersi berbat oluyor. Okula geç gittim sınavım vardı onun için gittim. Baktım saç kötü gene o berbere gittim saçımı tıraş eden fön çektirdim wax sürdürdüm. Gene pek beğenmedim çünkü evde yaptığım tarz ile neredeyse aynıydı. O gün saçımı yıkayıp fön denedim gene olmadı berbat... Ondan sonra ki gün kapüşon ile dolaştım dışarıda Full. O gün o berbere gidip sordum neden önce ki gibi olmuyor bu saç? Dedi üst kısım daha da uzasın şekil veririz ona göre kesim de falan. Sonra gene wax sürme dediğim halde wax sürdü. Benim çok güvendiğim bir berber var bana göre en iyi berber olabilir. Oraya gittim dedim abi bu saç neden böyle ne yaptıysam şekle girmiyor diye. Abi bana dedi saçlarının önüne ara makas atmışlar önlerin incecik kalmış dedi. Sonrasında düzeltmek için beni tıraş etti üstleri biraz normale göre kısalttı önleride az bir şey kesti. En sonda ise keratin bakımı yaptı. Benim bildiğim keratin bakım saçı hızlı uzatır. Ve ben şu an saçımın durumundan hiç memnun değilim önce ki berber yüzünden. Saçıma 3-4 ay sonra keratinli perma yaptıracağım. Hızlı uzamasını istiyorum ancak perma için değil bu şekilden çıksın diye. Ve bildiğim en kolay yöntemler: Bol su tüketmek, iyi beslenmek, peynir tüketmek, saça zeytinyağı sürmek. Ben daha cuma günü keratin bakım yapılmış saça şu an zeytinyağı sürsem bir sorun olur mu? Bugün saçı yıkayacağım gene. Dökülmeden çok korkuyorum, en takıntılı olduğum yer saçım dediğim gibi. Ve ne sıklıkla zeytinyağı kullanmalıyım? İyi günler.