Saçlarda yağlanma

Tarak al. Eline yaklaşık 20mg şampuan sür. Onu tarağın alt kısmına yay ve saçlarını tara. Uzun saçlı isen bu işlemi 2 kere yap. 1 2 dakika bekledikten sonra tarağını ıslatarak tekrar şampuanladığın bölgelerde gezdir. En son saçını havlu veya mendil ile kurula. Bu işlem en fazla 5 dakikanı alır. Ben her sabah kalkıp yapıyorum gün boyu saçım yağsız kalıyor.

Blendax Mentollü şampuan kullanmaya başladım ben. İlk kullanışımda kepeği kesti. Denemelisin.

Sanırım boş yapmayı çok seviyorsun. Keşke o internet erisimini doğru şeyler için kullansan. Bak bakalım kim demiş?
Yorumumu yazmadan önce zaten Google'da aramıştım. Oradan buradan duyduğun her şeyi düşünmeden belirtme istersen. Ha şimdi diyeceksin saçma başlıkla arattın. 2-3 tane daha farklı arama yaptım bir şey değişmedi beyefendi. Çıkanlar boş gazete haberlerinden farksız.

Bende de aynı sorundan muzdaribimim saçım sürekli yağlaniyor sürekli yıkıyorum tamam normal de benim anlamadığım bir husus var niye burnum bu kadar yağlaniyor. Yani silmeden burnuma dokunamıyorum ve Buda o kadar güzel bir his değil. Sizin bir öneriniz varmı burna.

İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…