Benimkide çabuk yağlanır ama 3 gün felan durması lazım bu arada bende hocamın dediği gibi zeki insanların saçları çabuk yağlanır diye bir bilgi duymuştum.
Yok öyle bir şey. Kim bunu dediyse güzel söylemiş. Bir rivayete göre daha az uyuyan insanlarda daha zeki oluyormuş. Sol elini kullananlarda daha zeki oluyormuş.Benimkide çabuk yağlanır ama 3 gün felan durması lazım bu arada bende hocamın dediği gibi zeki insanların saçları çabuk yağlanır diye bir bilgi duymuştum.
Saçım dalgalı fakat yağlanıyor bence bütün saçlarda görülebilir.Genelde saç yapısı düz olanların saçlarının daha çabuk yağlandığını biliyorum.
Aynı yağlanma bende de var. Saçlarımın yapısı da düz.
Saça çok su vurmakta iyi değil aslında. Saçınızı 2 ya da 3 günde bir suya alıştırın bence. Bu arada çok şampuanın bir artısı olmuyor. Yani benim gibi insanların saçı çabuk yağlanıyor. (Ego kapasitesi %400'e çıkarıldı.)Bu arada zeki insanların saçları çabuk yağlanır.
Doktor söylemişti bana da . Öyle kireçlenme değil ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.