Saçlarım dökülüyor mu?

Bunun farklı sebepleri olabilir. Cildiye doktoruna görünebilirsin yorum yapamam ben. Diğer taraftan saçlarını kısa tutmanı öneririm. Dökülmeye müsait bir saçın varsa uzatmanı hiç tavsiye etmem çünkü uzun saç çok daha hızlı dökülür.

baba yarı kel anne tarafı kelik yok öyle aman aman

Baba yarı kel anne tarafı kelik yok öyle aman aman.

Hocam babanız kadar dökülüyor. Ben çevremde kimi görsem 30 yaşına gelmeden en az babası kadar kel oluyor ve daha fazla dökülmüyor. Ama dediğim saç çıkarıcı roller aletini kullanırsanız saçınız dökülmez. Yani aslında her ne kadar dht hormonu oranı %90 anneden geçse de duyarlı bölgeler babadan geçiyor. Yani hormon seviyesi sadece dökülme hızını belirler. Dökülecek bölge için babaya bakmalısınız. Baban ne kadar kel ise sende en fazla o kadar olursun.

Babam geçmişte jole tarzı şeyler kullanmış fakat ben sampuan ve krem kullanırım
Şampuanın clear man
Jöle bildiginiz gibi saç dökmede 1 numara anne tarafı kel değil dayılar saçı biraz seyrek o kadar

Hocam ben diyorum ki jöle en fazla saçı zayıflatır, kelleştirmez. Babanızın ne kadar keli var ise siz de en geç 30 yaşında babanızınki kadar kel kalırsınız. Bu iş genetik. Öyle jöleyle, şampuanla, kremler vs. kelleşme ne artar ne azalır? Genetikte varsa dökülür. Ancak o saç köklerini uyarmanız lazım. Sadece o şekilde kellik durur. Şampuan ve krem saç köklerini uyaramadığı için etki etmez. Siz internete saç çıkarıcı roller yazın ve onu alın.

Tabiki çok teşekkür ederim herşey için dediklerinizi uygulayacağım

Bu saç çıkarıcı tarak(dermaroller) kaç mm kullanmalıyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…