Aynısı benim bir arkadaşıma oldu, kazıtsan bile yine kıvırcık çıkar, kadınlar gibi düzleştirebilirsin.Benim saçlarım ergenlikten önce düzdü. Ancak ergenliğe girdikten sonra kıvırcık oldu. Tekrardan düz olması için ne yapmam gerek? Saçımı kazıtayım mı?
Objektif bakacak olursan temizliği ve bakımı çok daha kolay ve berber abiler daha az sıkıntı çıkarıyor.Ben de dalgalı olsun istiyorum , ne yapsam olmuyor. Düz saç o kadar iyi değil ki hocam.
Aynısı benim bir arkadaşıma oldu, kazıtsan bile yine kıvırcık çıkar, kadınlar gibi düzleştirebilirsin.
Benim saçlarım ergenlikten önce düzdü. Ancak ergenliğe girdikten sonra kıvırcık oldu. Tekrardan düz olması için ne yapmam gerek? Saçımı kazıtayım mı?
Aslında düz istememin sebebi hoşlandığım kız biz bu kızla ortaokulda ayni siniftaydik ve benim saclarim duzdu kizda benden hoslaniyordu belliydi lisedede ayni okula dustuk ama benim saclar kivircik oldu ve kiz Yuzu'me bile bakmiyor.
Bende de öye belli fakat belli bir uzunluktan önce düz takılıyon mesela Low fade filan yapabilrsin yeterince kıvırcık olunca veya düz istiyorsan kısa saç yapacaksın kanka buzz cut gibi kısa modeller tercih edersen kıvırcık olmaz 3 ayda bir kısaltıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.