Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- R5 3600 | RX6600XT Speedster Qick 308 8GB | Kingston Fury Beast 2x8GB RAM | 2TB HDD + 1TB SSD | Attack Shark X2Pro | Bloody B930 | H2002P | MSI CREATOR Z17
- Meslek
- Grafik Tasarım
Selamlar, saçlarımı tamamen maviye boyamak istiyorum. Şimdi gelip "yaa erkek saç mı boyar moruk" diyecek tipler için cevabım: sana ne kardeşim.
Öncelikle saçım uzun. Omuzlarımı 7-8 parmak geçiyor. Zaten boyama geçmişim var ama sol taraftan çok az boyadım ve orası artık arkaya gitti ve kötü duruyor hem bu sebepten hem de okullar bitti diye saçlarımı tamamen boyamak istiyorum.
Bildiğimiz gibi açıcı saçı yakıyor tamamen yakarsa saç kopuyor demek. Evde yalnızım saçımı tek başıma boyayacağım için diplere değmemesi gibi ihtimalim yok.
Öncelikle açıcı seçimim nasıl olmalı?
Bu kutu açıcı hiç kullanmadım:
Bu görünce 155i aratan toz açıcı. Kendim bunla açmıştım bir parça saçı:
Daha önemli olan sorum ben bu açıcıyı hazırlayıp kafama şampuan gibi sürüp süresini bekleyip yıkasam olur mu tarakla tararım ama dediğim gibi yalnız olduğum için yardım edebilecek kimse yok.
Öncelikle saçım uzun. Omuzlarımı 7-8 parmak geçiyor. Zaten boyama geçmişim var ama sol taraftan çok az boyadım ve orası artık arkaya gitti ve kötü duruyor hem bu sebepten hem de okullar bitti diye saçlarımı tamamen boyamak istiyorum.
Bildiğimiz gibi açıcı saçı yakıyor tamamen yakarsa saç kopuyor demek. Evde yalnızım saçımı tek başıma boyayacağım için diplere değmemesi gibi ihtimalim yok.
Öncelikle açıcı seçimim nasıl olmalı?
Bu kutu açıcı hiç kullanmadım:
Bu görünce 155i aratan toz açıcı. Kendim bunla açmıştım bir parça saçı:
Daha önemli olan sorum ben bu açıcıyı hazırlayıp kafama şampuan gibi sürüp süresini bekleyip yıkasam olur mu tarakla tararım ama dediğim gibi yalnız olduğum için yardım edebilecek kimse yok.