Hocam bence bir tane 16e bir tane de Apple Watch 10 veya AirPods çok güzel ikili olur o bütçeye. Ben iPhone 15 veya 16'nın alınmaması gerektiğini düşünüyorum.
Şimdi telefon almaya gideceğim aklımda iPhone 13 16e ve 15 var ama 15e daha yakınım şu an
Hocam bence bir tane 16e bir tane de Apple Watch 10 veya AirPods çok güzel ikili olur o bütçeye. Ben iPhone 15 veya 16'nın alınmaması gerektiğini düşünüyorum.
Hocam olsa olsa 1000-2000 TL indirim olur o da bazı renklerde veya bazı depolamalarda. Yani sırf onun için oturup beklemenizi önermem. 1 yemek yeseniz zaten o para tutuyor ailece. Ocak veya şubat gibi doların da artacak olmasıyla ben zam bekliyorum. O sebepten de beklenmemeli.İyi günler herkese. Yakın zaman içerisinde telefon almak istiyorum. Kasım'ın ilk haftasında güzel indirimler oldu ama indirimlere yetişemedim. Şu anda telefon almak için müsaitim ancak fiyatlar biraz artmış durumda. Sizce telefon almak için beklemeli miyim, yakın zamanda indirim olur mu tekrardan?
Hocam olsa olsa 1000-2000 TL indirim olur o da bazı renklerde veya bazı depolamalarda. Yani sırf onun için oturup beklemenizi önermem. 1 yemek yeseniz zaten o para tutuyor ailece. Ocak veya şubat gibi doların da artacak olmasıyla ben zam bekliyorum. O sebepten de beklenmemeli.
Rica ederim, hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanın.Teşekkürler değerli düşünceleriniz için. Aldım telefonu çok şükür. iPhone 16e biraz pahalı oldu ama olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.