Saçlarımı nasıl hızlı uzatırım?

icasilverballers

Hectopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam. Yaklaşık 1 hafta önce saçlarımı 3'e vurdurdum ve gerçekten çok kötü oldu. Birkaç kişi de kötü olduğunu söyledi. Saçım John Wick'in saçıyla neredeyse aynıydı kestirmeden önce. O uzunluğa nasıl en kısa sürede tekrar ulaşabilirim? Mesela her gün yıkasam falan etkili olur mu?

Havluyla kurutun.
Besleyici Şampuanlar Tercih Edin.
Şampuanlama Sonrası Saç Kremi Kullanın.
Saçlarınızı Daha Özenli Tarayın.
Sıcak Su Saçlarınızı Yıpratabilir.
Saç Diplerine Masaj Yapın.
Saten Yastık Kılıfı Kullanın
Şu "besleyici şampuanlar" kısmına kanıt görmek istedim. Göremedim ödeneksiz.

Besleyici şampuan diye bir şey olamaz - saç zaten keratin dolu ölü hücre, neyini besliyorsun zombi mi bu?

Azıcık akıl mantık... Saçların uzasın mı istiyorsun? Genetik olarak şanslı olabilirsin, doğal uzunluk sınırın vardır hızlı ulaşırsın.

Şu "besleyici şampuanlar" kısmına kanıt görmek istedim. Göremedim ödeneksiz.

Besleyici şampuan diye bir şey olamaz - saç zaten keratin dolu ölü hücre, neyini besliyorsun zombi mi bu?

Azıcık akıl mantık... Saçların uzasın mı istiyorsun? Genetik olarak şanslı olabilirsin, doğal uzunluk sınırın vardır hızlı ulaşırsın.
Hocam her insandaki keratin filamenti miktarı aynı değil. Bazısında çoktur saçı erken uzar, bazısında azdır seç uzar. Keratinli şampuan kullanırsanız keratin'i dışarıdan da almış olursunuz ki buda saçın daha hızlı uzamasına sebep olur.

Hocam her insandaki keratin filamenti miktarı aynı değil. Bazısında çoktur saçı erken uzar, bazısında azdır seç uzar. Keratinli şampuan kullanırsanız keratin'i dışarıdan da almış olursunuz ki buda saçın daha hızlı uzamasına sebep olur.
Genetik olarak şanslı olmaktan bahsettim zaten.
Protein, bakır ve omega 3 beslenmede dengeli alınırsa faydalı olmakta.

Keratin formaldehit bazlı kimyasallar ile uygulanabilir hale getiriliyor (kuaförlerde özellikle), keratinli şampuanlarda da bu malzeme "yok" diye bir araştırma sonucu göremedim.

İnsanı bir nefes almasan bile bayıltan, pleksiglas yapıştırırken kullandığımız malzemeyi doğru bulmuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı