Saçların çok sert olması

Yok ya psikolojik değil millet artık dokununca keçe gibi diyor sinirim bozuldu birde arasından tarak falan geçmiyor yani tam dediğimi anlamışsınızdır, saçlar birbirine yapışıyor falan kötü oluyor böyle.

Ama yani saçlarıma kötü baktığım için böyle 3 e vurup yeni çıkan saçlarıma iyi bakarsam bence düzelir ama dediğinizde doğrudur belki.
Saçına herhangi bir işlem yapmamışsın ki 3’e vurmanın bir mantığı yok. Kullandığın şampuan saçı kurutup sertleştiriyor büyük ihtimalle. Tek yapmam gereken nemlendirici şampuan almak, saç kremi kullanmak ve saçını iyice durulayacaksın duş alırken. Düzelir.

Saçına herhangi bir işlem yapmamışsın ki 3’e vurmanın bir mantığı yok. Kullandığın şampuan saçı kurutup sertleştiriyor büyük ihtimalle. Tek yapmam gereken nemlendirici şampuan almak, saç kremi kullanmak ve saçını iyice durulayacaksın duş alırken. Düzelir.
Tam olarak 10 dakika fön tutuyorum acaba o yüzden mi ? Çok yapışıyor birbirine yani.

Yok Clear Men kullanıyorum arkadaşlar.

Kanka fön kullanman zaten başlı başına hata saça zarar veriyor yakıyor yaglandırıyor deriyi mahvediyor sen saçına yumuşatıcı krem deneyebilirsin olmazsa 3'e vur yine düzelmezse senin saçın büyüdügün için sıklaşıyordur babanın saçı nasıl dalgalımı sık mı?

Tam olarak 10 dakika fön tutuyorum acaba o yüzden mi ? Çok yapışıyor birbirine yani.
Clear şampuanını ergenlik zamanımda kullanıyordum resmen şekil veremiyordum saçlarıma. Benim yaşadığım şeyi yaşıyorsun. Dediğim gibi şampuanını değiştirirsen sorunu kökten çözeceksin. Evet fön süreni de azalt ama şampuanını mutlaka değiştir.

Fön kullanma normal havluyla kurula üstelik 10 dk demissin cok uzun bi sure hem saçı yakıyor hem deriyi kurutuyor hemde sacin ve derinin ihtiyaç duyduğu nemi ve mineralleri yok ediyor.Haftada bir zeytinyağı ile tarayıp 1 saat kadar beklet veya buna benzer Hindistan cevizi yağı argan yağı gibi yaglarla besle ve nemlendirme yapmış olur kesinlikle fön tutma ve saçını da her gun yıkama saçını beslemez her gun yikarsan

Yok Clear Men kullanıyorum arkadaşlar.

Hocam uzun saça bu kadar ağır şampuan kullanılmaz saç tipinize göre güzel bir şampuan ve krem alıp gene saçınız ne kadar hızlı yağlanıyorsa ona gore yıkamanız lazım şekil vermek içinde saçınız uzunsa pomat veya clay öneririm ek olarak saçı istediğin kadar 3'e 5'e vur clearl ile yıkamaya devam edersen o saç tekrar eski haline döner.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı