Saçların dökülmesinin sebebi

Sanırım okul ve derslerden stresteyim. Aslında konuyu açmadan önce böyle düşünüyordum stresten falan.

Stresten olduğu söylenir ama öyle değildir. Erkeğin saçları 35 yaşına kadar dökülür. Bunun sebebi ise vücuta bulunan saç tellerinin testasaron seviyesine yenik düşmesi. Saç tellerinin zayıf kalması ve dökülmesinin ilk etkeni sende demir eksikliği olmasıdır. Bunuda ıspanakta var ama vücudun istediği oranda değil. Sugarın ilaçlarını var eczenede onlar biraz pahalıya gelecektir. Daha uygun fiyatı demiri vücuda bitki çaylarından alabilirsin.
 
Şuan dökülmeler strese bağlı olabilir. 20 li yaşlardan sonra erkek tipi dökülmeler başlıyor eğer genleriniz de varsa. Bunu engellemenin bir yolu yok sadece bakım ve tedavilerle gecikmesi sağlanır.
 
Stresten olduğu söylenir ama öyle değildir. Erkeğin saçları 35 yaşına kadar dökülür. Bunun sebebi ise vücuta bulunan saç tellerinin testasaron seviyesine yenik düşmesi. Saç tellerinin zayıf kalması ve dökülmesinin ilk etkeni sende demir eksikliği olmasıdır. Bunuda ıspanakta var ama vücudun isteidiği oranda değil. Sugarın ilaçlarını var eczenede onlar biraz pahalıya gelecektir. Daha uygun fiyatı demiri vücuda bitki çaylarından alabilirsin.

Çok teşekkür ederim tavsiyeler için.
 
Dökülmeleri kafana takma derim. Artarsa PRP yada mezoterapi yaptırabilirsin hiç olmazsa ektirirsin. Her şey olacağına varır.
 

Geri
Yukarı