Saçma ifade uyarısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
İfade sistemini amacı dışında kullandığınız tespit edilmiştir.

Bu nedenle ifade bırakma yetkiniz geçici süreliğine kısıtlanmış olabilir.

Lütfen ifade sistemini gereksiz, spam-vari bir şekilde kullanmayın. Bu bir uyarıdır. İlgili konu:

Şeklinde uyarı aldım, neyse ki kısıtlanmadım. Ne oldu arkadaşlar pozitif ortamınızı negatif ifademle süsledim diye mi bu uyarı? Hani ifade özgürlüğü? Hoşunuza gitmeyen her şeye uyarı vermeniz çok olmaya başladı. Umarım mesaja diğer kızgın atan arkadaşlar da uyarı almıştır. Çünkü moderatörlerin gerçekten bana bir garezi olduğunu düşünmeye başladım.

Hazır bu konuyu açmışken de, Recep Baltaş ile alakalı, kendisi hakkında bilgileri paylaştığım, dünkü açtığım konunun kilitlenme nedenini de anlamadım. Neden kilit yediğini de rapor ile bildirdiğimde ''amacı dışına çıktı'' şeklinde dönüş yaptınız. Konudan bağımsız mesaj olmadığını, konuya atılan mesajların tümünün konu ile alakalı olduğunu belirtip tekrar raporladığımda ise dönüş alamadım. Bunu da buradan dile getirmek isterim.

Konu linki:

Bunun ifade özgürlüğü ile alakası yok. İstediğinizi yapıp, ifade özgürlüğünün arkasına sığınamazsınız. Mesaja kızgın atan herkese uyarı verildi.

Nasıl spam mesaj atan herkese, uyarı veriliyorsa; ifade sistemini spam yapmak amacıyla kullanan kişilere de ifade uyarısı verilmektedir. O konuda yapılan da spamın ta kendisidir. Kusura bakmayın, buna müsaade edecek değiliz. Kimse Technopat Sosyal'de bulunan bir sistemi suistimal edemez. Ederse, sonuçlarına katlanmak zorundadır.

Size garezimiz olması için bir nedenimiz yok, o kadar müsait vaktimiz de yok. Bir sistemi spam yapmak amacıyla kullanırsanız, uyarı alırsınız. Buna isterseniz kötü moderatör deyin, isterseniz moderatör bana taktı deyin, bu sizinle alakalı ve sizin düşünceniz.

Konu gerektiği süre kadar açık kalmış. Lütfen vaktinizi faydalı şeylere harcayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…