Saçma Konular Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Seradotwav

Megapat
Katılım
15 Eylül 2019
Mesajlar
5.114
Çözümler
47
Yer
Afyonkarahisar
Dolar, penis, mastürbasyon, boy ve akım gibi daha sayamadığım birçok saçma konular bıkkınlık getirdi.

Ben dahil birçok kişi bu durumdan rahatsız. Kimse burada dile getirmediği için ben getireyim dedim, ancak linç yedim. Bu benim için sorun değil fakat artık gerçekten sıktığını düşünüyorum.

Arkadaşlar, her şeyin bir dozajı olur. Azı karar, çoğu zarar. Yapmayın lütfen ya. Dolar konusunda 50 kuruş düşer, 1 lira düşer onu anlarım da her 10 kuruşta bir konu açılmaz. Görüntü kirliliği ve mesaj kasma konusunda başka bir şey değil, gerçekten.

Eğlenelim, eğlenelim de biraz da bilgiyle karışık eğlenelim. Bu tür konularda eğlenmekten ziyade bilgilendirici bir konuda eğlenmeyi tercih ederim. Bence siz bu tür konularda "hep" eğleniyorsanız biraz kendinizi gözden geçirin derim.

Bunlar benim fikirlerim, saygı duyulmasını rica ediyorum. Bunu dedirtecek hale getirdiğiniz için de sizin adınıza utanıyorum.

Neyse, iyi Sosyaller Sosyal halkı. :)
 
İşte, sürü psikolojisi çok kötü bir şey. Sizin buraya yazdığınız yorumları görse beni linç eden tayfa eminim ki susar kalır, umarım tez vakitte akılları başına gelir.

Kendime değil, onlara üzülüyorum...
Artık senin gibiler de sürekli milletin açtığı konuya saçma deyip de eleştirmek adına konular açmaya başladığı için bu tarz konular da diğerleri kadar saçma.
@Ban 1s Coming
Herkese saçma sapan ve boş yere kızgın atan biri mi diyor bunu? Peh.
 
Kimin ne ile nasıl mutlu olduğu ya da eğlendiği kimseyi alakadar etmez, kişinin bu sebepten kendisini gözden geçirmesi de asla gerekmez. İlgili kategoriye açıldığı sürece kirlilik teşkil etmemekte ve forum kurallarına aykırı bir durum sergilememekte. Rahatsız oluyorsanız bahsedilen konulara girmemeyi deneyebilir, bu tür konuları açan kişileri de "Göz Ardı Et" butonunu kullanarak görmezden gelebilirsiniz, zira ben öyle yapıyorum. İyi sosyaller dilerim.
 
Kimin ne ile nasıl mutlu olduğu ya da eğlendiği kimseyi alakadar etmez, kişinin bu sebepten kendisini gözden geçirmesi de asla gerekmez. İlgili kategoriye açıldığı sürece kirlilik teşkil etmemekte ve forum kurallarına aykırı bir durum sergilememekte. Rahatsız oluyorsanız bahsedilen konulara girmemeyi deneyebilir, bu tür konuları açan kişileri de "Göz Ardı Et" butonunu kullanarak görmezden gelebilirsiniz. İyi sosyaller dilerim.
Sizin de haklılık payınız var elbette. Ancak bu konuları açan bazı kişiler sevdiğim ve göz ardı edemeyeceğim kişiler, o sebepten tek bir konu yüzünden engellemek istemiyorum.

Dediğiniz gibi, forum kurallarınca dedikleriniz geçerli. Doğru konuya açılırsa açılabilir. Açılabilir, açılabilir de biraz da mantığı katarak açılsa keşke.

Saygılı bir biçimde ifadenizi belirttiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı