Saçma Konular Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle katılıyorum. Biz ekonomist değiliz, ürolog değiliz, doktor değiliz. Dolar şu an yükselişte mesela, buna dair bir tane konu gördüm bugün, yeter daha açmayın biliyoruz yükselişte olduğunu. Çok ciddi bir şey olana kadar açılmamalı.

Hatta bunun önüne geçmek için bir sınır konulmalı. Atıyorum günde aynı konudan en fazla 3 tane açılmalı, 4 tane açarsan 1 haftalık ceza yemen lazım. Böyle böyle önüne geçilebilir diye düşünüyorum.
 
Kesinlikle katılıyorum. Biz ekonomist değiliz, ürolog değiliz, doktor değiliz. Dolar şu an yükselişte mesela, buna dair bir tane konu gördüm bugün, yeter daha açmayın biliyoruz yükselişte olduğunu. Çok ciddi bir şey olana kadar açılmamalı.
Yapmayın, etmeyin dediğimde linç yiyen ben oluyorum. Gelmiş oradaki linç tayfa olan arkadaş topluluğu ses çıkartan tek kişi benim diye bana laf atıyor.

İnsanlar bıktı kardeşim, bıktı!

Umarım o fotoğraf akımı konusundaki arkadaşlar görür, insanların düşüncelerini merak ediyorlar. :)
@Darqx
Zaten kurallar esnek olduğu için bu kadar rahat dolaşıyorlar. :)
 
@Ban 1s Coming yine kızgın atmış 🤣 Diyebilceğimiz çok söz var ama işte ban yemeyelim boşuna bu arkadaş yüzünden.
İşte, o ve onun gibi hareket edenlerin kesinlikle bir grubu var ve birlikte hareket ediyorlar.

Fikirlerine oldukça bağlılar ve yanlış bir şey diyeni idam etmeye hazır ve nazırlar.

@KRALCAN @MisakiTaro @Mustafafnt
Gelebilir misiniz? İnsanların görüşlerini görün istedim. :)
 
İstemediğin konuya açıp bakmak yorumlarını okumak zorunda değilsin. Boy ve dolar konuları da benim hoşuma gitmiyor ama açıp iğreniyorum diye mesaj atmıyorum. Görmezden gelip geçiyorum.

Her konuyu açıp bu konuyu beğendim beğenmedim şeklinde fikir belirtmen gibi bir zorunluluk koşmuyor kimse sana.

Ek olarak bu tarz yorumları yapmanın sebebinin ilgi çekmek olduğunu hepimiz biliyoruz.
 
Kendi fikrimce bu konulara 'forumu bırakıyorum' konuları eklense çok güzel olur diye düşünüyorum. Genelde bu tür konu açanlar 2 hafta geçmeden eskisinden iki katı daha aktif oluyorlar. Bunu forumda çok sevdiğim üyeler de yaptı ve hoş değil bence.
 
Dolar, penis, mastürbasyon, boy ve akım gibi daha sayamadığım bir çok saçma konular bıkkınlık getirdi.
Bizi ilgilendirmez.

Ben dahil birçok kişi bu durumdan rahatsız. Kimse burada dile getirmediği için ben getireyim dedim, ancak linç yedim. Bu benim için sorun değil fakat artık gerçekten sıktığını düşünüyorum.
Bizi ilgilendirmez.

Arkadaşlar, her şeyin bir dozajı olur. Azı karar, çoğu zarar. Yapmayın lütfen ya. Dolar konusunda 50 kuruş düşer, 1 lira düşer onu anlarım da her 10 kuruşta bir konu açılmaz. Görüntü kirliliği ve mesaj kasma konusunda başka bir şey değil, gerçekten.
Sizi ilgilendirmez.

Eğlenelim, eğlenelim de biraz da bilgiyle karışık eğlenelim. Bu tür konularda eğlenmekten ziyade bilgilendirici bir konuda eğlenmeyi tercih ederim. Bence siz bu tür konularda "hep" eğleniyorsanız biraz kendinizi gözden geçirin derim.
Sizi ilgilendirmez.

Bunlar benim fikirlerim, saygı duyulmasını rica ediyorum. Bunu dedirtecek hale getirdiğiniz için de sizin adınıza utanıyorum.
Bizi ilgilendirmez. (+Hadsizlik)

Evet, bu tür konular da eklenebilir. Saçma sapan, yılı geçmiş espriler yapmanın bir anlamı yok. Bence kimse bununla eğlenmez/eğlenemez. Kişi mağara adamı değilse tabii.
Sizi ilgilendirmez. (+Hakaret)

Aynı konu üzerinden eğlenmek 2 veya 3 defayı geçmemeli bence, orada da yazdığım gibi "Dozajı var." fazlası zarar ve gerçekten komik değil, aksine çok itici.
Bizi ilgilendirmez.

*

İnsanların ne konu da soru sorabileceğini, hangi şartlar da sorabileceğini, ne şekilde konu açabileceğini, nelere eğlenebileceğini, görüntü kirliliğinin sınırını sizin belirleyebileceğinizi falan kim söyledi size?

Burası fakülte değil, her konu bilgiye dayalı olmak zorunda değil. Kurallara uyulduğu takdir de, isteyen her üye istediği konuyu açabilir belirtmek isterim. Yok öyle biz bunu saçma buluyoruz, bunu istemiyoruz diye bir mantık.

Agresif bir cevap vermek istemiyorum ama yazdıklarınız neresinden bakarsam bakayım, kendini üstten görüp doğruyu ben bilirim havasında yazıldığı için layığı bu.

Neyse, iyi Sosyal'ler Sosyal halkı. :)
Size de iyi sosyaller.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı