Saçma konuların açılması engellenmeli mi?

Sizce de bu tür konular onaylanmamalı mı?

• Oy verenlerin toplamı
    91
Benim konularımı okuduktan sonra gelen böyle bir konu açma isteği...

Adım 1- Kuzenine aşık ol.

Adım 2- Eski aşkın boş olduğunu anlayıp yeni kız bul.

Adım 3- Yeni tanıştığın kızdan ayrıl ve aşk acısı çek.

Adım 4- kızlara karşı bir öfkeni insanlara göster.

Adım 5- Yeni tanıştığın kızla tekrar barış ve mesajlarına geç cevap versin.

Adım 6- Yeni kızın seni önemsemediğini anla.

Adım 7- Yeni kız bul.

Adım 8- Bu kadar boş konu açtıktan sonra çok fazla linç yediğin için isyan ile ilgili konu aç.

@AliÖzkan 7734 hazırlamıştır. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bunu demek istemezdim ama moderatörler haksızlık çıkmaması için maalesef onaylanmalı.

Son düzenleme:
Engellenmesin bence, ben sıkılmadım, üstün zevk ile okuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden 6 basamaklı bir sayı? Çok sık görmeye başladım, anonimlik adına sayıları anlıyorum ama herkesin 6 basamaklı sayılar seçmesine anlam veremedim.

Neden 6 basamaklı bir sayı? Çok sık görmeye başladım, anonimlik adına sayıları anlıyorum ama herkesin 6 basamaklı sayılar seçmesine anlam veremedim.
Üye numaram 175920, yani technopat.net/sosyal/uye/175920.175920 yani o üye numarasının aynısı oluyor bir nebze.
Sacma dedigimiz konulari acanlarin yas ortalamasina bakin diyorum. Evet özellikle konu disi forumu cok fena bayiyor cogu zaman
Ama hocam adam benden büyük de olabilir, 14 yaşındayım ben. Gidip çay bardağının kulbuna aşık olduğumu falan konu açmıyorum ki. Yine de katılıyorum dediğinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…