Saçma Rüyalar

Telepati, İnsanları zihin yeteneği ile yönetebilme kabiliyetidir. İnsanları bir kağıt parçasının 10.000 TL'lik çek olduğuna inandırabilir, sakız kağıdını bilet olarak inandırabilir, insanları öldürebilir, bombayı uzaktan patlatabilir, nesneleri oynatabilirsiniz. Böyle saymakla olmaz bu zihin ile her şey yapılabilir. Bu yeteneğe nadir insanlar sahiptir, hatta bu yeteneğe sahip olup, farkına bile varmayanlar vardır. Araştırma yapabilirsiniz.

Ben hep ejder görüyorum sorun kesin bende.

Araştırmadan kastın internete girip tonla çöp okumaksa eğer, kalsın. Benim inandığım araştırma kavramı bilimsel yöntemlerle yapılandır.

Aşağıdaki gibi bir kaç video buldum. Bu telepati olayını A Haber'de sıkça görüyorum. Çok derine iniyorlar, aşırı bir araştırma söz konusu. Size göstermek istediğim videoları bulamadım. Bulursam kesinlikle ve kesinlikle ilk aklıma siz geleceksiniz emin olun.

Dediğime çok yakın bir video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diğer videolar:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ülkelerin istihbaratlarında telepatlar, çok önemli olmalarına karşı çok da tehlikelidir. Ona emir veren kişiyi de öldürebilir sonuçta.

@Mehmet_M Şöyle eğlenceli bir konuya nasıl soktunuz sözdebilimi arkadaş. Verdiğiniz kanıtlar (!) da zaten televizyon programlarından. Televizyon programlarında, süpermarket magazinlerinde, marketlerde avakadoların veya armutların veya hıyarların yanında satılan kitaplarda bol bol bulabilirsiniz zaten böyle zırvalıkları. Carl Sagan'ın "Sıradışı iddialar sıradışı kanıtlar ister." sözünü aklınızdan çıkarmayın. Bu arada James Randi'yi Youtube'da aratın, fikirleriniz değişebilir. James Randi ile bu tarz olaylardaki (kaşık bükme gibi) hileleri öğrenebilirsiniz.

Kaşık bükmeye ben telepati demiyorum. Yapanların hile olduğunu biliyorum. Zırvalıklarla işim olmaz. Sıradışı birsürü kanıt gördüm. Burada inanmak zorunda değilsiniz. Çok fazla yalancı (sahte) telepat var. Aralarındaki seçkin kişiler ise ülkelerin istihbaratlarında eğitiliyor ve kullanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…