Saçma Rüyalar

Bir sürü saçma rüya görmüşümdür ama bunu bir ay önce falan gördüm:

Bir gemideydim. Daha sonra denize atlıyordum ve yüzmeye başlıyordum ve rüya bitiyordu

Samsung Galaxy Note 4 aldığım sıralarda rüyamda elimde Note 4 yerine Vodafone Smart 6 vardı. Uyandığımda direk telefonu kontrol ettim.

Dolar 2 TL'nin altına düşüyordu, 3000 TL'ye efsane bir bilgisayar topluyordum. Artık psikolojim bozuldu alıp kurtulayım yeter !

Size görmekte olduğum bir rüyayı anlatayım:
Technopat'ta dolaşırken gördüğünüz saçma rüyaları yazın diye bir konu görüyorum ve tıklayıp yorumları okuyorum bir yandan da saçmalayan arkadaşlara gülüyorum.Daha sonra içerden bir kadın sesi 'Kalk artık onun başından sabahtan beri ne yapıyorsun?' diyor bende kendi rüyamı yazıp çıkıyorum ve Lost 3.sezon 5. bölümü izlemeye başlıyorum.

...Arkadaşlarla kamp yapmaya gidiyorduk. Sonra birisi beni aradı ve hemen söylediği yere gelmemi istedi.
O yere gittikten sonra bize görev verildi. Birkaç arkadaşla bir ülkeye casus olarak gönderildik. O ülkede de evlenmek gerekiyormuş. Biz de sahte evlilik yaptık. Ülkenin merkezine gitmek için köprüden geçerken birden eski çağlara döndük. Sonra aniden köprü yıkıldı ve altımızdan geçen akarsuya atlayarak kurtulmayı başardım.Bir çığlık sesi duydum ve o tarafa yöneldiğimde yardıma ihtiyacı olan bir kız gördüm. Onu kurtarıp ailesine teslim ettikten sonra "Kiraz Mevsimi"ndeki karakterlerden birini gördüm. Onu vurmam emredildi ve tam silahımı almaya çalışırken birden silahımın küçük bir bıçağa dönüştüğünü gördüm. Tam bıçağımı fırlatacaktım...
Uyandım...

-SON-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…