Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 23 Eylül 2015 #31 Balkonda araba mı yıkıyordun? Çok komik. Moderatörler başlığı neden sürekli değiştiriyorsunuz? Saçma rüyalar diye başlık olmaz? Eski haline getirin lütfen. Benim koyduğum başlık iyiydi. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2015
Balkonda araba mı yıkıyordun? Çok komik. Moderatörler başlığı neden sürekli değiştiriyorsunuz? Saçma rüyalar diye başlık olmaz? Eski haline getirin lütfen. Benim koyduğum başlık iyiydi.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2015 #32 @Silinen üye, sanırım kendinizin çok iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. Bu düşünceden ayrılın, yoksa ilerleyemezsiniz. Herkes sizle eşit, saygısızlığa gerek yok.
@Silinen üye, sanırım kendinizin çok iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. Bu düşünceden ayrılın, yoksa ilerleyemezsiniz. Herkes sizle eşit, saygısızlığa gerek yok.
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 23 Eylül 2015 #33 Saygısızlık mı? Yahu başlık her gün değişiyor bunu söylemek saygısızlık mı oluyor? Herkesin benimle eşit olduğunu da biliyorum. Söylemenize gerek yok. //Güncelleme: Tamam böyle kalsın başlık bir şey demiyorum.
Saygısızlık mı? Yahu başlık her gün değişiyor bunu söylemek saygısızlık mı oluyor? Herkesin benimle eşit olduğunu da biliyorum. Söylemenize gerek yok. //Güncelleme: Tamam böyle kalsın başlık bir şey demiyorum.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 23 Eylül 2015 #34 1. Rüyam Bilmediğim bir yolun kenarındaki uçurumdan düşmem ve onun üzerine uyanmam. 2. Rüyam Technopat Test Sistemi'ni @Ali Güngör ve @Recep Baltaş ile topluyorduk ve Berker Güngör abimiz gelip al bu sistem senin olsun diyordu. 3. Rüya Bir daireye giriyorum ve ardından cennet gibi bir yer çıkıyor. Ve uyanıyorum. 4. Rüya Karabasan bu rüyamda bana musallat oluyor. Geliyor bağırıp beni boğuyor ve korkuyla uyanıyorum.
1. Rüyam Bilmediğim bir yolun kenarındaki uçurumdan düşmem ve onun üzerine uyanmam. 2. Rüyam Technopat Test Sistemi'ni @Ali Güngör ve @Recep Baltaş ile topluyorduk ve Berker Güngör abimiz gelip al bu sistem senin olsun diyordu. 3. Rüya Bir daireye giriyorum ve ardından cennet gibi bir yer çıkıyor. Ve uyanıyorum. 4. Rüya Karabasan bu rüyamda bana musallat oluyor. Geliyor bağırıp beni boğuyor ve korkuyla uyanıyorum.
qdpooL'16 Hectopat Katılım 15 Haziran 2015 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2015 #35 Benimkide biraz saçma R9 270X Toxic'i vatandan 300 tl ye alıyordum