Saçta olan kepek nasıl geçer?

EwNarM

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar.
Saç derimde kaşıntı, döküntü, kızarıklık, kepek var. Daha önceden doktorun yazdığı ilaçlarda sanırım seboreik dermatit yazıyordu. Doktor zaten şampuan tarzı ilaçlar veriyordu. Biraz araştırdım şampuanları satılıyordu ama hangisini kullanayım hangisine güveneyim bilemedim hiç adını duymadığım markalardı. Aynı soruna sahip olan varsa özel olarak aldığı kullandığı şampuan, kendi yaptığı bir karışım varsa söylerse güzel olur.

Selamlar.
Saç derimde kaşıntı, döküntü, kızarıklık, kepek var. Daha önceden doktorun yazdığı ilaçlarda sanırım seboreik dermatit yazıyordu. Doktor zaten şampuan tarzı ilaçlar veriyordu. Biraz araştırdım şampuanları satılıyordu ama hangisini kullanayım hangisine güveneyim bilemedim hiç adını duymadığım markalardı. Aynı soruna sahip olan varsa özel olarak aldığı kullandığı şampuan, kendi yaptığı bir karışım varsa söylerse güzel olur.
Şundan al kullan benimkini geçirmişti saça iyi masaj yaparak kullan.

Dosya Ekleri

• bilim-ilac-hicbir-faydasi-olmayan-ketoral-kepek-sampuani-1_350x350.jpg
    bilim-ilac-hicbir-faydasi-olmayan-ketoral-kepek-sampuani-1_350x350.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 109
Selamlar.
Saçına limon + soda dök iyice yidir saçlarına bide bi paket karbonat sıralama yapiyim şimdi

Karbonat,Limon,Soda

Düzenli olarak yaparsan düzelir.

Sacinizi erkege yakisir sekilde kisa tutun, sac deriniz hava almali. Sampuan konusuna gelirsek, bana da doktor zamaninda sampuan gibi ilaclar veriyordu daha sonra bir yakinimin onerisiyle kullanmayi biraktim. Clear veya Head And Shoulders gibi sampuanlar yerine daha dogal icerikli sampuanlar kullanin. Iceriginde fazla kimyasal madde olmaya seyler tercih edin (zeytinliyagli veya elmali gibi seyler yazanlar oluyor genelde). Genelde boyle iceriginde kimyasal madde az bulunan sampuanlara halk tarafindan feminin bir bakis acisi var, umursamayin yine de kendi sagliniz icin kullanin derim.

Şundan al kullan benimkini geçirmişti saça iyi masaj yaparak kullan.

Bundan kullandım uzun bir süre zaten, yanında başka bir ilaçla beraber vermişti. İyi geliyordu ama bitince yenisini almadım. Bittiği gibi yeniden başladı sorunum zaten bende diğer seçenekleri değerlendiriyorum.

Bundan kullandım uzun bir süre zaten, yanında başka bir ilaçla beraber vermişti. İyi geliyordu ama bitince yenisini almadım. Bittiği gibi yeniden başladı sorunum zaten bende diğer seçenekleri değerlendiriyorum.
Hocam saçınızı kazıtabilirsiniz (!)

Düzenli olarak kepek önleyen şampuanlardan kullanın. Saçınız hava alsın kepek sorunu azalır.

Hocam saçınızı kazıtabilirsiniz (!)

Düzenli olarak kepek önleyen şampuanlardan kullanın. Saçınız hava alsın kepek sorunu azalır.
İşin şakası bir yana özellikle saçımın arka tarafında oluyor diye arkası kısa olan bir model tercih ettim en son. Saçımın kısaldığıyka kaldım kepekler iyice görünmeye başladı. Reklamlarda orda burda kepek önleyici vs. diye satılan ünlü markaların şampuanlarınında bir işe yaradığını söyleyemem.

Maddi durumunuz el verirse şampuan önerebilirim 1K üstü bir fiyatı var. Doğal içerikli kullandığınızda hiçbir şampuana benzemiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı