Saçtaki faulleri jiletle almak mantıklı mı?

SvRayleigh

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller, saçımda fauller biraz fazla uzamıştı ve saçım berbere gidecek kadar uzun değildi. Sadece faulleri jiletle aldım ama sonra araştırdım ki çok zararlıymış. Tek seferden zarar gelir mi? Not: Başlık "mantıklı mı" değil "zararı olur mu" moderatör arkadaş sanırım konuyu okumadı.

Son düzenleme:
İyi sosyaller, saçımda fauller biraz fazla uzamıştı ve saçım berbere gidecek kadar uzun değildi. Sadece faulleri jiletle aldım ama sonra araştırdım ki çok zararlıymış. Tek seferden zarar gelir mi? Not: Başlık "mantıklı mı" değil "zararı olur mu" moderatör arkadaş sanırım konuyu okumadı.
Hayır herhangi bir zararı olmaz, jiletle veya neyle kestiğinizin bir önemi yok hepsi şehir efsanesi. Böyle sanılmasının tek sebebi bazı aletlerin kesimi tüy veya kılları daha az hissedilir şekilde bırakır, kimisi ise daha elde hissedilir şekilde bırakır. Uzadıkça bunun bir önemi kalmaz.

Hayır herhangi bir zararı olmaz, jiletle veya neyle kestiğinizin bir önemi yok hepsi şehir efsanesi. Böyle sanılmasının tek sebebi bazı aletlerin kesimi tüy veya kılları daha az hissedilir şekilde bırakır, kimisi ise daha elde hissedilir şekilde bırakır. Uzadıkça bunun bir önemi kalmaz.
Bazıları aldıktan sonra daha gür çıktı yazmış.

Her ne kadar uzama konusuna etki etmesede yanlış alımda kılların çıkış yönü değiştiği için daha kıvırcığa yakın düzensiz bir saç çıkıyor ortaya ben önermem almanı.

Bazıları aldıktan sonra daha gür çıktı yazmış.
Şöyle bir video bırakayım daha açıklayıcı olacaktır;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilmeden az önce aldım sanırım berbere aldırınca düzelir.
Berberin elinde sihirli bir değnek yok o da senin yaptığın gibi düz bir şekilde makineyle alıyor en fazla orantısız kestiğin için kötü görünür. Saçın yamuk filan çıkmaz zaten aldığın yer küçücük bir kısım. Favorileri düzeltmek jiletle, makineyle ya da usturayla sakal tıraşındaki en önemli şeylerden biridir ve herkes yapar. Bir sıkıntısı da olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı