Lientum
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba arkadaşlar. Yaşım 17 lise 3 öğrencisiyim, kendimi bildim bileli saçımdaki kepek geçmiyor. Her yerde kepek yüzünden kendimi gizliyorum artık bıktım bu durumdan. Otobüste yolculuk yaparken, okulda, evde, işte her yerde sürekli üstümü sirkeliyorum heleki kapalı alanlarda asla saçıma dokunmuyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Konazol kullandım 1 ay boyunca sonrasında saçım çok güzel oldu sonra biraz ara verdim o gün bu gündür saçımdaki kepek asla gitmiyor. Doktoruma danıştım Vichy Dercos şampuanı önerdi ancak çok pahalı en az 1000TL'den başlıyor. Onun yerine bu Boom Butter saç kremini aldım ancak hiçbir faydasını göremedim. Normal şampuan kullanıyorum duştan çıkınca Boom Butter'ı saçımın her tarafına sürüp asla bir şey değdirmiyorum. Ne yapmam lazım öneriniz var mı? Hangi şampuanı kullanmalıyım, duş aldıktan yarım saat sonra saçım hemen katılaşmaya ve kepekler ortaya çıkmaya başlıyor. Duş aldıktan sonraki günlerde saçıma sürüp canlandırabileceğim krem tarzı bir şey var mı?