Saçtaki kepek nasıl gider?

sıcak su ile duş alma ılık su ile al nemli kalmanaya özen göster yastık kılıflarını değiştirmeye özen göster ben ketoral kullanıyorum hiç köpeğim yok bir de sık şampuan değiştirme.

Telefon otomatik düzeltmiş yazdığım şeyleri köpek değil kepek olacak.

sıcak su ile duş alma ılık su ile al nemli kalmanaya özen göster yastık kılıflarını değiştirmeye özen göster ben ketoral kullanıyorum hiç köpeğim yok bir de sık şampuan değiştirme.
Tamamdır hocam deneyeceğim.

Hocam vur usturaya tabii berberde kendini kesme ve bunu bir kaç kez tekrarla bu videoyu izle
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam vur usturaya tabii berberde kendini kesme ve bunu bir kaç kez tekrarla bu videoyu izle
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam önce bayramdan sonra cildiyeye randevu alacağım. Böyle şeylere bir kaç kez kalkıştım çözüm olmadı. Saçımı sıfıra vurmuştum zamanında bir yararı olmadı.

Hocam aynı konudan muzdarip biri olarak yıllardır çözümünü bulabilmiş değilim. Üniversite hastanesindeki cildiyeden tut normal hastaneye oradanda aile hekimine kadar (aile hekimine 3 4 tane birden egzema ilacı falan yazdırıyordum en son) her yere gittim. Efendime söyleyeyim eczaneden şampuan öneri(leri) alıp denedim. GEÇMİYOR hocam.

Plot twist= egzema yok dedi doktor fakat hala egzemam olduğuna inanıyorum.

Şaka bir yana konusu açılınca bile sinir oluyorum annemde de bayağı kepek var genetik diye düşünüyorum o yüzden kabullendim artık. Keşke kar yağan bir memlekette yaşasaydımda millet kafamda kar falan var sansaydı en azından. (Mersin)

Kendimce her şeyi denemiş biri olarak öneride bulunacak olursam: Öncelikle sakin ol; ben "bıttım sabunu" kullanıyorum kepekleri 'neredeyse' yok ediyor, kalan kepekleride küçültüyor. Ayrıca ekstra faydaları var diye duymuştum saç için, denemediysen bir bak derim, şampuan kullandığım halime göre aşırı fark ediyor.

Hocam önce bayramdan sonra cildiyeye randevu alacağım. Böyle şeylere birkaç kez kalkıştım çözüm olmadı. Saçımı sıfıra vurmuştum zamanında bir yararı olmadı.

Hocam saçınızı fazla kurutmayın (sıcak su ile yıkamayın veya saç kurutma makineside mümkün olduğunca az kullanın hatta hiç kullanmayın.)İlaç olarak doktorum bana m furo yazmıştı. Size de benzer bir ilaç yazabilir ama ilaç kortizonlu olduğu için haftada en fazla 2 kere kullanın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı