Saçtaki kepek nasıl giderilir?

Jerix06

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, benim sorunum kepek. Bu yaşıma kadar hiç kepek ile sorun yaşamamaştım şu an 16 yaşımdayım ve saçlarım kepekli duş alsam bile ertesi gün saçımla oynayınca kepek dökülüyor. Bunun nedeni ergenlik ile mi alakalı çözümü var mıdır?

Merhaba, benim sorunum kepek. Bu yaşıma kadar hiç kepek ile sorun yaşamamaştım şu an 16 yaşımdayım ve saçlarım kepekli duş alsam bile ertesi gün saçımla oynayınca kepek dökülüyor. Bunun nedeni ergenlik ile mi alakalı çözümü var mıdır?
Derinin tepkisinin durumuna göre değişir, suyun kalitesi ve yediklerinle ilgisi daha çok var, bacak omza şampuan veya daha kimyasal şampuanlar geçici olabilirler.

Üstteki arkadaş doğru demiş. Vaktinde aynı sebepten ötürü aylarca dert yanıp cildiyeye gittim, önce eczaneden alınan tıbbi bir şampuan ardından da head&shoulders kullanımı. Hala da başka şampuan kullanamam, duştan çıktığım gibi kepek dökülür.

Kimyasal ürünler şampuanlar kepek sorununu daha da arttırabilir. Doğal Ardıç katranlı kalıp bir sabun veya bıttım sabunu kullanabilirsiniz. Ayrıca Elma sirkesi uygulamak da kepek, egzema gibi cilt rahatsızlıklarına çok iyi geliyor.

Merhaba, aylardır ben de kepek ve kaşıntı sorunu yaşıyordum. Son 1-2 aydır ise şampuanı iki haftada bire düşürdüm. Kaşıntı ve kepek kalmadı nerdeyse. Denemeni öneririm hala geçmediyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı