Merhaba, benim sorunum kepek. Bu yaşıma kadar hiç kepek ile sorun yaşamamaştım şu an 16 yaşımdayım ve saçlarım kepekli duş alsam bile ertesi gün saçımla oynayınca kepek dökülüyor. Bunun nedeni ergenlik ile mi alakalı çözümü var mıdır?
Derinin tepkisinin durumuna göre değişir, suyun kalitesi ve yediklerinle ilgisi daha çok var, bacak omza şampuan veya daha kimyasal şampuanlar geçici olabilirler.Merhaba, benim sorunum kepek. Bu yaşıma kadar hiç kepek ile sorun yaşamamaştım şu an 16 yaşımdayım ve saçlarım kepekli duş alsam bile ertesi gün saçımla oynayınca kepek dökülüyor. Bunun nedeni ergenlik ile mi alakalı çözümü var mıdır?
Merhaba, aylardır ben de kepek ve kaşıntı sorunu yaşıyordum. Son 1-2 aydır ise şampuanı iki haftada bire düşürdüm. Kaşıntı ve kepek kalmadı nerdeyse. Denemeni öneririm hala geçmediyse.Merhaba, benim sorunum kepek. Bu yaşıma kadar hiç kepek ile sorun yaşamamaştım şu an 16 yaşımdayım ve saçlarım kepekli duş alsam bile ertesi gün saçımla oynayınca kepek dökülüyor. Bunun nedeni ergenlik ile mi alakalı çözümü var mıdır?
Nasıl yani hocam?Merhaba, aylardır ben de kepek ve kaşıntı sorunu yaşıyordum. Son 1-2 aydır ise şampuanı iki haftada bire düşürdüm. Kaşıntı ve kepek kalmadı nerdeyse. Denemeni öneririm hala geçmediyse.
Bildiğiniz şampuan kullanmıyorum 2 haftada bir haricinde hocam. Sadece suyla yıkıyorum.Nasıl yani hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.