DDLAO
Hectopat
Daha fazla
Sadakat rozetli, neredeyse sıfır, tertemiz hesap. Rütbesi Er Rütbe 3, Rekabetçi'de 2 galibiyeti var. Steam hesabı olarak verilecektir, hem de yanında tüm CS seti verilecek. Yani Counter-Strike, Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes, Counter-Strike: Source, Counter-Strike: Global Offensive verilecektir. Smurf kasmak isteyen ama sürekli hile gelen insanlar için harika bir tercih olur. Hesap sadece sizin olur.
Fiyat: 150 TL
İlk mail verilecek mi?: Hayır, sizin mailinize geçirilecek.
Ödeme Yolları: Tosla, Ininal, Papara, takas (takas için fark etmez, her şey uygundur, siz sunduğunuzda ihtiyaçlarıma göre karar vereceğim).
Pazarlık vardır, başka ödeme yolu isteyen varsa söyleyebilir. Sadece ciddi alıcılar yazsın, merak ettiklerinizi söyleyebilirim. Bu arada hesabı satma nedenim düşük FPS almam. Maalesef bilgisayarım pek yetmiyor oyuna, o yüzden oynayamadım. Botlarla falan biraz oynadım, ondan 14 saati falan var.
Fiyat: 150 TL
İlk mail verilecek mi?: Hayır, sizin mailinize geçirilecek.
Ödeme Yolları: Tosla, Ininal, Papara, takas (takas için fark etmez, her şey uygundur, siz sunduğunuzda ihtiyaçlarıma göre karar vereceğim).
Pazarlık vardır, başka ödeme yolu isteyen varsa söyleyebilir. Sadece ciddi alıcılar yazsın, merak ettiklerinizi söyleyebilirim. Bu arada hesabı satma nedenim düşük FPS almam. Maalesef bilgisayarım pek yetmiyor oyuna, o yüzden oynayamadım. Botlarla falan biraz oynadım, ondan 14 saati falan var.
Son düzenleyen: Moderatör: