Sade klavye önerisi

Benim attığım klavye ne kadar dayanır çünkü hem bilek desteği hem de tasarımı çok hoşuma gitti.

Çocuklarınız ble kullanabilir gibime geliyor. Hatta zorlarsanız onların çocukları bile kullanır. Şaka bir yana minimum 3-4 yılı vardır. O da en kötü durumda.

Son 3'e kadar indirdim. Trust GXT-830-RW, A4 tech km-720 Q, Philips spk6214.

Ben oyun oynayacağım yani 4-5 tuşa aynı anda bastığımda hepsini algılasın ve uzun ömürlü olsun hangisini almalıyım?

A4Tech KM-720 kullanıyorum. CS:GO, LoL gibi oyunlar oynuyorum. Hiçbir şekilde sıkıntı çıkartmadı bana. Benim için tek eksisi sesli bir klavye olması.

A4Tech km-720 kullanıyorum. CS:GO, LoL gibi oyunlar oynuyorum. Hiçbir şekilde sıkıntı çıkartmadı bana. Benim için tek eksisi sesli bir klavye olması.

Hocam hortlatıyorum ancak benim bir klavye problemim var. 10 farklı klavye vardır elimde mekaniğinden membranına. Bana yumuşak basımlı, ve Anti-Ghosting bulunan bir silikon klavye lazım bu klavye gibi. Oynadığım oyunda mekanikte rahat edemiyorum.Denemediğim switch kalmadı olmuyor hızlı tepki veremiyorum. Bahsettiğim Anti-Ghosting de 2-3 yön tuşuna aynı anda basarken bir de farklı bir tuşu algılayabilmesi. Müsaitseniz eğer bir keyboard test sitesinden bakabilir misiniz? Oyun için ömrü kısa olsa bile önemli değil 5 tane stoklarım.Yeter ki yumuşak basımlı ve spam için uygun olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı