@Ssansarsalvo Everest ürünleri genel olarak kaliteli değildir ve almanız önerilmez.
Ben de beğendim bu klavyeyi, A4Tech iyi bir marka zaten. Alabilirsiniz.Bütçeniz nedir? Ben haftaya bu klavyeyi alacağım.
Bazı kişiler en fazla 2 tuşu basabiliyorsunuz demiş.Oyunlarda fazla bir şey beklemiyorum ama bir kaç tuşa aynı anda basabileyim.Bunu öneririm:
Trust 22113 Ziva Gaming Oyuncu Klavye (TR) Fiyatı
Trust 22113 Ziva Gaming Oyuncu Klavye (TR) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kullanıyorum, sorun varsa sorabilirsin.![]()
Logitech K120 920-002505 Q Kablolu Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech K120 920-002505 Q Kablolu Klavye fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech K120 920-002505 Q Kablolu Klavye özelliklerini incele, 357,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Diğer klavyelerde de anti-ghosting özelliği yok. Bütçenizi 10 TL arttırma şansınız varsa anti-ghosting özellikli klavye önerebilirim.Bazı kişiler en fazla 2 tuşu basabiliyorsunuz demiş.Oyunlarda fazla bir şey beklemiyorum ama bir kaç tuşa aynı anda basabileyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.