Sade mouse önerisi

m3sut

Centipat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Sade ve kaliteli mouse almak istiyorum, yardımcı olur musunuz? Butçe Max 500, aklımda Logitech G Pro Wireless var fakat biraz pahalı. Kablosuz olarak bunu alabilirim. Logitech g Pro Wireless alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz, 900-1000 Lira veriyorsan hiç alınmaz. Ben G305'ten geçiş yaptım. Kaliteli fare ama fiyatını haketmiyor bence. Bence hiçbir fare dört haneli rakamları haketmiyor. MM710 alınabilir, G305 alınabilir, 600-700 Liraya yakalayabilirsen Finalmouse Ultralight 2 alınabilir.

BenQ ürünlerine bakabilirsin.
Nedense pek hoşuma gitmiyor

Peki bunlar dışında onerebileceğiniz mouse var mı?

Son düzenleme:
Nedense pek hoşuma gitmiyor

Peki bunlar dışında onerebileceğiniz mouse var mı?
Hocam hafif fare almaya özen gösterin. Eğer kablolu kullanıcak olsaydım kesin bir şekilde FinalMouse Ultralight 2 kullanırdım. MM 710 alternatif tercih.

Hocam hafif fare almaya özen gösterin. Eğer kablolu kullanıcak olsaydım kesin bir şekilde FinalMouse Ultralight 2 kullanırdım. MM 710 alternatif tercih.
FinalMouse Ultralight 2 nereden alabilirim benimde hoşuma gitti tasarım ı falan

Neden finalmouse hocam? Overrated bir mouse modelinden başka bir şey değil.
Bir ay kadar kullanma fırsatım oldu. Fare hissedilmeyecek kadar hafif ve el terletmiyor. EC2-B , Deathadder, Rival 600, G305, G903, MM710, Viper Ultimate ve G Pro Wireless bu fareleri deneyimleme şansım oldu. MM710 ve Ultralight 2 harici hepsi uzun kullanımda yapış yapış oluyor ellerimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…