Sade mouse önerisi

m3sut

Centipat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Sade ve kaliteli mouse almak istiyorum, yardımcı olur musunuz? Butçe Max 500, aklımda Logitech G Pro Wireless var fakat biraz pahalı. Kablosuz olarak bunu alabilirim. Logitech g Pro Wireless alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz, 900-1000 Lira veriyorsan hiç alınmaz. Ben G305'ten geçiş yaptım. Kaliteli fare ama fiyatını haketmiyor bence. Bence hiçbir fare dört haneli rakamları haketmiyor. MM710 alınabilir, G305 alınabilir, 600-700 Liraya yakalayabilirsen Finalmouse Ultralight 2 alınabilir.

BenQ ürünlerine bakabilirsin.
Nedense pek hoşuma gitmiyor
Alınmaz, 900-1000 lira veriyorsan hiç alınmaz. Ben G305'ten geçiş yaptım. Kaliteli fare ama fiyatını haketmiyor bence. Bence hiçbir fare dört haneli rakamları haketmiyor. mm710 alınabilir, G305 alınabilir, 600-700 liraya yakalayabilirsen finalmouse ultralight 2 alınabilir.

Peki bunlar dışında onerebileceğiniz mouse var mı?

Son düzenleme:
Neden finalmouse hocam? Overrated bir mouse modelinden başka bir şey değil.
Bir ay kadar kullanma fırsatım oldu. Fare hissedilmeyecek kadar hafif ve el terletmiyor. EC2-B , Deathadder, Rival 600, G305, G903, MM710, Viper Ultimate ve G Pro Wireless bu fareleri deneyimleme şansım oldu. MM710 ve Ultralight 2 harici hepsi uzun kullanımda yapış yapış oluyor ellerimde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı