Sade Windows 7 sürüm önerisi

Windows 7 Home Premium en iyisi sayılabilir. Seneler boyunca onu kullandım. Tema desteği de mevcut. Home Basic'te tema kurulmuyor. Ek yama yapmak gerekiyor. Şu an Windows 10 kullanıyorum. Mutluyum. Tekrar Windows 7 kullanacak olsaydım yine Windows 7 Home Basic kurardım. Ultimate ve Professional gereksiz yere ağırlık yapıyor bilgisayara. 2 ay gibi süre onu kullandım. Ağırlığı hissedince tekrar Home Premium'a döndüm.

Windows 7'nin en hafif ve az özellikli sürümü windows 7 starter'dir. Sistem performansını fazla yormaz.

Windows 7 Home Premium kullanabilirsin, ancak artık Windows 7'ye destek verilmiyor (Temel destek sona erdi, genişletilmiş destek 2020'ye kadar devam ediyor.). Bundan dolayı Windows 7 pek de tavsiye etmem.

MESAJ GÜNCELLEMESİ

Windows 8.1'in temel desteği 9 Ocak 2018 itibariyle son bulmuştur. Windows 10 kullanmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Kardeş Windows 7 de neymiş. Aralarında RAM ve ekran kartı kullanım oranı farklı. Windows 10'da eski ekran kartlarında bile Directx 12 desteği getirildi. (Eski dediğim genelde 2010'dan sonrası)

Bir arkadaşım İ3 3220 işlemcili bilgisayar kullanıyor. 8 GB RAM,9800GT,1 TB HDD. O kadar sade ve güzel ki günlük kullanım için çok ideal Windows 7 kullanıyor.Hantal değil arkadaşlar sistemi hızlı oyunlarlara falan uğraşmıyor internette sörf yapıyor.

Karışık geldi demiyor zaten rahatsız ediyor demiş.

Windows 7 Ultimate öneririm.

Win7 Home Basic 64bit kurabilirsin. y-tubede Super User isimli kanalda mevcut iso linki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…