sakrucu1234 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 206 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Merhaba, yıllar önce oynadığım Zula hesabımın sadece nickname'ini ve şifresini hatırlıyorum. Kullanıcı adı ve e-postasını unuttum. Nasıl bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2025
Merhaba, yıllar önce oynadığım Zula hesabımın sadece nickname'ini ve şifresini hatırlıyorum. Kullanıcı adı ve e-postasını unuttum. Nasıl bulabilirim?
KaptanSmurf Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #2 sakrucu1234 dedi: Merhaba, yıllar önce oynadığım Zula hesabımın sadece Nickname'ini ve şifresini hatırlıyorum. Kullanıcı adı ve e-postasını unuttum. Nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı durumu yaşıyorum hocam eğer ki cok eskilerden kalma bir telefon numaranı hala kullanıyorsan ve o telefon numaranı o yılarda o hesaba kaydettiysen SMS ile hepsini geri getirebiliryorusunuz ama öbür türlü çok zor bellkide imkansız. Artı 0 Eksi
sakrucu1234 dedi: Merhaba, yıllar önce oynadığım Zula hesabımın sadece Nickname'ini ve şifresini hatırlıyorum. Kullanıcı adı ve e-postasını unuttum. Nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı durumu yaşıyorum hocam eğer ki cok eskilerden kalma bir telefon numaranı hala kullanıyorsan ve o telefon numaranı o yılarda o hesaba kaydettiysen SMS ile hepsini geri getirebiliryorusunuz ama öbür türlü çok zor bellkide imkansız.