Sadece adını bildiğimiz hiç konuşup tanışmadığımız bir kız ile nasıl olabiliriz?

519552

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ben maalesef ki sesini bile tam duymadığım bir kızdan hoşlanıyorum. Kızın sınıfı okulumuzun bir üst katında. Aynı yaştayız sanırım, sadece ismini biliyorum ama tanışmak istiyorum, konuşmak istiyorum, nasıl tanışabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
@519552 konuyu okudum burda bahsettiğim şey illaki birinin aracı olmasına veya bir bahanen olmasına gerek yok direk tanisabilirsin baktın kız da istekli en son instasini alıp irtibatta kalirsın.

@519552 hocam niye diyemiyosun hiçbir şey olmaz ki en fazla soğuk konuşur. Evet direk merhaba merhaba diyerek sohbete girmek tecrübe ister de kimse annesinin karnında ogrenmiyor kızlarla nasıl konuşacağını.

Sınıfımdaki bir kız olsa evvela konuşuruz ancak uygun zamanı bulamam bu kızla, okulda olduğum zamanlarda koridoru turladığımız zamanlarda karşılaşıyoruz, zaten kızı görünce ilk kez görüyormuşcasına heyecanlanıyor, kızın yüzüne bakamıyorum. Acaba zamana mı ihtiyaç var?

@519552 zamandan çok tecrübe+özgüvene ihtiyacın var. Sonuçta o kadar heyecanlanarak aynı sınıfta olsa bile konusamassin. Korkunun asıl sebebini bulman lazım neden korkuyorsun konuşmaya tipini mi begenmiyosun yoksa kız mı çok güzel veya hiç kızla konuşmadın mi su ana kadar bunları bir düşün sonra ona göre ilerle.

@519552 zamandan çok tecrübe+özgüvene ihtiyacın var. Sonuçta o kadar heyecanlanarak aynı sınıfta olsa bile konusamassin. Korkunun asıl sebebini bulman lazım neden korkuyorsun konuşmaya tipini mi begenmiyosun yoksa kız mı çok güzel veya hiç kızla konuşmadın mi su ana kadar bunları bir düşün sonra ona göre ilerle.

Bence tecrübeye ihtiyacım olmaz çünkü ilk ve tek olacak eğer ki konuşabilirsem ancak bence sorun özgüvende bitiyor, yani dış görünüş olabilir. Arkadaşlarım kızı pek beğenmedi ancak neden bilmiyorum bana çok güzel gözüküyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı