Bulaşmayın derim. Çevrenizde kullanan arkadaşınız varsa ondan rica edin. Bende kullanmıyorum nasıl alındığını da bilmiyorum.
CharmQuell felan değilsen maalesef yokBunun panel dışında legal bir yolu yok mu sonuçta 2023 yılındayız teknoloji bir hayli gelişti.
Ben çal miyim arkadaşım çalsın bana getirsin demekle aynı şey. Bir şeyi kendiniz için başkasına yaptırmanız etik olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.
Bunun panel dışında legal bir yolu yok mu sonuçta 2023 yılındayız teknoloji bir hayli gelişti.
Komiksiniz paneli şuanda türemeler basmış durumda. Bulacağı şey senin tc'in olucaktır ama o veledler tc'yi yada bulduğu diğer bilgileri sana diyecektir sadece. Ama eskiden öyle değildi, eskiden millet paneli kumar işi için kullanırdı genelde. Yabancı tc yabancı numara vede biraz sosyal mühendislik yapıp adamın telefonuna giden kodu alıp, adamı kumarda borca sokardı ve parasını kendi alırdı, şimdi ise senin dediğin o panelcilerin hiç biri onu yapamaz çünkü tecrübeleri yok. Vede türemeler hepsi.Bir panelcinin bulamayacağı bilgi yok.
Panel nasıl alınır veya nereden ulaşılır bilmiyorum biraz açar mısınız?
Legal bir yolu yok hocam.Bunun panel dışında legal bir yolu yok mu sonuçta 2023 yılındayız teknoloji bir hayli gelişti.
CharmQuell falan değilsen maalesef yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.