Çözüldü Sadece Asphalt 8 indirilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaan w10

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
RAM
2 gb elixir 800mhz (2 slot ama 1 tanesi dolu )
SSD veya HDD modeli
toshiba 250 gb 5200 rpm
Ekran kartı
Nvidia GeForce GT 130M
Anakart
?
İşlemci
intel core duo 2 T6600 @2.20 ghz 2 çekirdekli
Geçen hafta Windows 7'den bıktığım için Windows 10 ile sorunsuz dualboot yaparak açtım. Windows 10'a Asphalt 8 yükledim sıkıldım bıraktım sonra tekrar yüklemeye çalışınca hata kodu: 0x80073D05 deyip yüklenmedi milyar kere denedim olmuyor. Konuyla ilgili bir fotoğraf; çok araştrdım

1649833697558.png

1649833718804.png

İşletim sistemi Windows 10 Pro 32 Bit etkinleştirildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Win + R kombinasyonuyla çalıştır'ı açıp %localappdata% yazın ve enter'e basın. Açılan dosya gezgininde Packages klasörünü açın. Packages klasörü içerisinde Asphalt 8'in isminin geçtiği klasörü bulun ve klasör isminin en başına _ işareti koyup kaydedin. Bundan sonra cihazı yeniden başlatıp oyunu tekrar indirmeyi deneyin.
Win + R kombinasyonuyla çalıştır'ı açıp %localappdata% yazın ve enter'e basın. Açılan dosya gezgininde Packages klasörünü açın. Packages klasörü içerisinde Asphalt 8'in isminin geçtiği klasörü bulun ve klasör isminin en başına _ işareti koyup kaydedin. Bundan sonra cihazı yeniden başlatıp oyunu tekrar indirmeyi deneyin.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı