efens2 Kilopat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 34 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 24 Ağustos 2017 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi orjinal windows 10 format atmak itiyorum ama sadece C diskine atmak için ne yapmam lazım ? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2017
Başlıkta da belirttiğim gibi orjinal windows 10 format atmak itiyorum ama sadece C diskine atmak için ne yapmam lazım ?
PunishmentGazi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2017 #2 Format atarken biçimlendirmek istediğin diskleri soruyor. Oradan C yalnızca C diskini biçimlendirip işlemi başlatacaksın.
Format atarken biçimlendirmek istediğin diskleri soruyor. Oradan C yalnızca C diskini biçimlendirip işlemi başlatacaksın.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 24 Ağustos 2017 #3 Sadece kurulum esnasında o diski sileceksin ardından sadece o kısmı biçimlendirin ve seçin devam edin.
Sadece kurulum esnasında o diski sileceksin ardından sadece o kısmı biçimlendirin ve seçin devam edin.
efens2 Kilopat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 34 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 25 Ağustos 2017 #4 PunishmentGazi dedi: Format atarken biçimlendirmek istediğin diskleri soruyor. Oradan C yalnızca C diskini biçimlendirip işlemi başlatacaksın. Genişletmek için tıkla... format atarken derken nasıl format atıcam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki gibi mi yapıcam ?
PunishmentGazi dedi: Format atarken biçimlendirmek istediğin diskleri soruyor. Oradan C yalnızca C diskini biçimlendirip işlemi başlatacaksın. Genişletmek için tıkla... format atarken derken nasıl format atıcam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki gibi mi yapıcam ?
PunishmentGazi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2017 #5 Silinen üye dedi: format atarken derken nasıl format atıcam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki gibi mi yapıcam ? Genişletmek için tıkla... En başta sorsaydın ya o zaman nasıl format atacağım diye. UEFI Windows 10 Kurulum USB’si Hazırlama
Silinen üye dedi: format atarken derken nasıl format atıcam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki gibi mi yapıcam ? Genişletmek için tıkla... En başta sorsaydın ya o zaman nasıl format atacağım diye. UEFI Windows 10 Kurulum USB’si Hazırlama
efens2 Kilopat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 34 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 28 Ağustos 2017 #6 PunishmentGazi dedi: En başta sorsaydın ya o zaman nasıl format atacağım diye. UEFI Windows 10 Kurulum USB’si Hazırlama Genişletmek için tıkla... Bütün disklere format atmaya karar verdim. Format atarken lisans sormaz mı? Bu arada Windows kinguiden (anakarta gömülü olarak satılanlardan aldım) yani bir kerelik kullanılan bir sorun olur mu usb den format atarken
PunishmentGazi dedi: En başta sorsaydın ya o zaman nasıl format atacağım diye. UEFI Windows 10 Kurulum USB’si Hazırlama Genişletmek için tıkla... Bütün disklere format atmaya karar verdim. Format atarken lisans sormaz mı? Bu arada Windows kinguiden (anakarta gömülü olarak satılanlardan aldım) yani bir kerelik kullanılan bir sorun olur mu usb den format atarken