Sadece CS:GO için sistem toplama

lussher

Megapat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Psikolog
Aranıza yeni katılan birisiyim, öncelikle bıkmadan usanmadan herkese yardımcı olmaya çalışan, sistem tavsiyesinde bulunan herkesi tebrik ederim. Üye olduğum farklı forumlarda herhangi bir tavsiye isteyen arkadaşa öncelikle bir "Araştırsana kardeşim bir sürü başlık var!" nutku çekilir, sonra tavsiyede bulunulurdu. Üye olmadan bir süre önce de güncel olarak takipteydim. Sebebi ise hem yukarıdaki durumu yaşamamaktı hem de hakim olmadığım bir konu üzerinde fikir sahibi olmaktı ve kafamda bir kaç şey oturdu diyebilirim.

Soruma geçecek olursam, oynayacağım tek oyun CS:GO olacak. BF1, GTA V tarzı oyunları oynamayacağım. Ultra değil, oyunu tamamen en düşük kalitede oynayacağım. FPS'nin max.300 olduğunu bilmiyordum, ama sanırım 200 civarları fazlasıyla yeterli oluyor. (Oyuna sadece mevcut bilgisayarımla bir kere girdim, oynanmıyordu) Bu bağlamda bütçem tamamen sizin fikirlerinize ve tavsiyelerinize göre olacak. Sadece bir oyun oynayacağım için en uygun bütçeyle bir sistem tavsiye ederseniz çok mutlu olurum. Ayrıca monitör tavsiyesine de ihtiyacım var, çözünürlük muhabbetine de pek hakim değilim. Kusura bakmayın biraz uzun oldu fakat zaman ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla sıkı bir CS:GO oyuncususun. Onun için tepkime süresi iyi olan bir monitör seçtim. Eğer bütçen yeterse almanı öneririm.(y)
wert.png

Evet haklısın ama bana 300-400 TL'yi gidip R7 240 gibi ekran kartlarına veya FX serisi işlemcilere yatırmak mantıksız geliyor, onun için yine de almışken biraz iyisini almakta fayda var diye düşünüyorum. Hem arkadaş bütçe belli etmeyince bende orta halli bir sistem toplayayım dedim.:)

• İşlemci: Intel Kaby Lake Pentium G4560 3.5GHz 3MB Cache LGA 1151
  • Anakart: Asus H110M-K Intel H110 2133MHz DDR4 mATX
  • RAM: Team T-Force Vulcan 8GB DDR4 2400MHz
  • Ekran Kartı: Sapphire RX460 2GB 128Bit GDDR5
  • HDD: Seagate Barracuda 1TB 3.5″ 7200RPM 210MB/s 64MB Cache Sata3
  • SSD: – (HDD yerine 240GB SSD takabilirsiniz) toplam. 1550 tlcivari bu sistemle cok rahat oynayabilirsiniz

Dostum CS:GO çok yüksek sistem isteyen bir oyun değil. GT220 ekran kartımla 100 FPS alıyorum. Ama sana tavsiyem sadece CS:GO oynama. Bende bilgisayar almadan hergün oynarım falan diyorum 2 hafta sonra başka oyun oynamak istedim.

+1 eğer e-spor a yönelmek gibi bir amacın yoksa ilk arkadaşın önerdiği pc yi toplayabilirsin çünkü zamanla sıkılacaksın

• İşlemci: Intel Kaby Lake Pentium G4560 3.5GHz 3MB Cache LGA 1151
  • Anakart: Asus H110M-K Intel H110 2133MHz DDR4 mATX
  • RAM: Team T-Force Vulcan 8GB DDR4 2400MHz
  • Ekran Kartı: Sapphire RX460 2GB 128Bit GDDR5
  • HDD: Seagate Barracuda 1TB 3.5″ 7200RPM 210MB/s 64MB Cache Sata3
  • SSD: – (HDD yerine 240GB SSD takabilirsiniz) toplam. 1550 tlcivari bu sistemle cok rahat oynayabilirsiniz

Seninde anakartın desteklediği MHz 2133 iken RAM ler 2400MHz onu değiştirmelisin

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı