Sadece CS:GO için Steam hesabı açılmalı mı?

JamesHetfield0

Hectopat
CS:GO'dan 3 sene önce ban yedim. O Steam hesabında da çok oyun var. Sadece CS:GO için Steam hesap açsam mı? Prime yükselteceğim yani tek bir oyun için açılmalı mı Steam hesabı? Yeni hesap açınca sanki her şeyden çok geride kalmış gibi hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece CS:GO için hesap açabilirsiniz, düşen kasalardan oyun alabilirsiniz. Böyle böyle hesabınızı kasarsınız. Bende öyle yapıyorum ve yaptım zaten. Ana hesabım VAC banlı ve GTA 5 vs. var. CS:GO hesabımda 30-40 tane oyun var.

Valla zamaninda ben de yedim. Yeni hesap actim ve artik butun oyunlarimi orada aldim bence sizde oyle yapin.

Açılır. Ben öyle kullanıyorum. Kafam rahat .

Açılır. Ben öyle kullanıyorum. Kafam rahat.

Vallahi zamaninda ben de yedim. Yeni hesap açtım ve artik butun oyunlarimi orada aldim bence sizde oyle yapin.

Tamam iyi de bütün oyunlarım orada sıkıntı o işte yoksa iki hesabımı mı kullanayım.

CS:GO oynama arzunuz varsa neden olmasın? Eğer diğer hesabınızın içerisinde değerli oyunlar varsa ve harcama yapmaya devam ediyorsanız ikincil hesabınız üzerinden kazandığınız CS:GO ögelerini değerlendirerek ikincil hesabınıza hediyeler gönderebilirsiniz. Ya da temiz bir başlangıç yapıp yeni hesabınızı ana hesabınız haline getirin. Eski hesabinizdaki oyunlara erişmek için geçiş yapabilirsiniz.

O hediyeler paraya dönüşüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…