Sadece CS:GO için Steam hesabı açılmalı mı?

JamesHetfield0

Hectopat
CS:GO'dan 3 sene önce ban yedim. O Steam hesabında da çok oyun var. Sadece CS:GO için Steam hesap açsam mı? Prime yükselteceğim yani tek bir oyun için açılmalı mı Steam hesabı? Yeni hesap açınca sanki her şeyden çok geride kalmış gibi hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'dan 3 sene önce ban yedim. O Steam hesabında da çok oyun var. Sadece CS:GO için Steam hesap açsam mı? Prime yükselteceğim yani tek bir oyun için açılmalı mı Steam hesabı? Yeni hesap açınca sanki her şeyden çok geride kalmış gibi hissediyorum.
Sadece CS:GO için hesap açabilirsiniz, düşen kasalardan oyun alabilirsiniz. Böyle böyle hesabınızı kasarsınız. Bende öyle yapıyorum ve yaptım zaten. Ana hesabım VAC banlı ve GTA 5 vs. var. CS:GO hesabımda 30-40 tane oyun var.

Açılır. Ben öyle kullanıyorum. Kafam rahat .

Açılır. Ben öyle kullanıyorum. Kafam rahat.

Vallahi zamaninda ben de yedim. Yeni hesap açtım ve artik butun oyunlarimi orada aldim bence sizde oyle yapin.

Sadece CS:GO için hesap açabilirsiniz, düşen kasalardan oyun alabilirsiniz. Böyle böyle hesabınızı kasarsınız. Bende öyle yapıyorum ve yaptım zaten. Ana hesabım VAC banlı ve GTA 5 vs. var. CS:GO hesabımda 30-40 tane oyun var.

Tamam iyi de bütün oyunlarım orada sıkıntı o işte yoksa iki hesabımı mı kullanayım.

CS:GO oynama arzunuz varsa neden olmasın? Eğer diğer hesabınızın içerisinde değerli oyunlar varsa ve harcama yapmaya devam ediyorsanız ikincil hesabınız üzerinden kazandığınız CS:GO ögelerini değerlendirerek ikincil hesabınıza hediyeler gönderebilirsiniz. Ya da temiz bir başlangıç yapıp yeni hesabınızı ana hesabınız haline getirin. Eski hesabinizdaki oyunlara erişmek için geçiş yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı