Sadece depolama için hard disk önerisi

Bütçe
2000TL

AlgosRunes

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, başlıktan da anladığınız gibi sadece depolama için bir HDD arıyorum maksimum bütçem 2000 TL. 500GB'lık bir SSD'im var bu oyunlarda benim işim görse de onlarca oyun oynayan biri olduğum için depolama açısından işimi görmüyor yani kısaca söylemek istediğim büyük oyunları değil de basit sistemi zorlamayacak oyunları depolayabileceğim bir hard disk arıyorum. Maksimum 2000TL bütçeyle en çok kapasiteyi sunacak hard diski arıyorum yani hızı falan çok önemli değil sorun çıkarmasın bir de depolama işini görsün yeterli.

2.000TL bütçe ile M.2 SSD bile alınabilir beni yanlış anlamayın ama şu an HDD pek alınabilecek bir parça değil bu bütçede SSD hatta M.2 SSD alınabilir neden HDD tercih ettiğinizi öğrenebilir miyim? Sadece merak ediyorum.

2.000TL bütçe ile M.2 SSD bile alınabilir beni yanlış anlamayın ama şu an HDD pek alınabilecek bir parça değil bu bütçede SSD hatta M.2 SSD alınabilir neden HDD tercih ettiğinizi öğrenebilir miyim? Sadece merak ediyorum.

Depolama ile ilgili şeylerin fiyatlarından pek anlamıyorum ve SSD yerine HDD arama nedenim SSD'nin yeterli olup olmayacağını bilmemem performans olarak iyi olsa bile depolamaya çok ihtiyacım var. Çerezlik diye indirdiğim oyun 50-60GB çıkıyor şaşırıyorum haliyle ancak bu fiyata alabileceğim en iyi SSD nedir? Böyle deyince merak ettim.

Depolama ile ilgili şeylerin fiyatlarından pek anlamıyorum ve SSD yerine HDD arama nedenim SSD'nin yeterli olup olmayacağını bilmemem performans olarak iyi olsa bile depolamaya çok ihtiyacım var. Çerezlik diye indirdiğim oyun 50-60GB çıkıyor şaşırıyorum haliyle ancak bu fiyata alabileceğim en iyi SSD nedir? Böyle deyince merak ettim.

Haklısınız forumdaki arkadaşlar size daha iyi depoloma birimi önerecektir ancak eğer anakartınız destekliyorsa kesinlikle M.2 SSD öneririm ha eğer desteklemiyorda SSD öneririm HDD kullanmanızı önermem günümüze göre çok düşük kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı