nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.197 Çözümler 6 30 Temmuz 2024 #21 Bilinmeyensoru dedi: Yok zaten başlangıçta o kilolar sonra yükselticem Kanki dediğim gibi onun kadar kusursuz olsun demedim sadece fit bir sıkı plaj vücudu istiyorum Genişletmek için tıkla... Yapilabilir ama biraz zaman alabilir, ayrica beslenme cok onemli oyle bir vucut icin.
Bilinmeyensoru dedi: Yok zaten başlangıçta o kilolar sonra yükselticem Kanki dediğim gibi onun kadar kusursuz olsun demedim sadece fit bir sıkı plaj vücudu istiyorum Genişletmek için tıkla... Yapilabilir ama biraz zaman alabilir, ayrica beslenme cok onemli oyle bir vucut icin.
B Bilinmeyensoru Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 118 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #22 Tearz dedi: Olur mu olur ama ne yaparsan yap salon gibi olmaz. Ama seni tatmin eder. Üstten çekiş hareketlerini evde yapman maalesef zor. Barfiks yapayım derken kapıyı indirme dikkat et. Genişletmek için tıkla... buarada önerdiğiniz aletler varmı ev için
Tearz dedi: Olur mu olur ama ne yaparsan yap salon gibi olmaz. Ama seni tatmin eder. Üstten çekiş hareketlerini evde yapman maalesef zor. Barfiks yapayım derken kapıyı indirme dikkat et. Genişletmek için tıkla... buarada önerdiğiniz aletler varmı ev için
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.572 Çözümler 19 30 Temmuz 2024 #23 Bilinmeyensoru dedi: buarada önerdiğiniz aletler varmı ev için Genişletmek için tıkla... EcgSporun setleri vardı. Onlara bakabilirsin. Ben covid zamanında onu almıştım.
Bilinmeyensoru dedi: buarada önerdiğiniz aletler varmı ev için Genişletmek için tıkla... EcgSporun setleri vardı. Onlara bakabilirsin. Ben covid zamanında onu almıştım.