Sadece ekran için kullanılacak VR gözlük var mı?

samet385

Centipat
Daha fazla  
Ben içinde donanım değil, sadece ekran olan bir VR arıyorum PC'yi baglayıp oynayacagım dcs için alacağım, VR'dan görmek istiyorum sadece telefon koyulanlar var ama ona PC'yi nasıl bağlayacağım ki, bir de VR gibi etrafa bakmayı istiyorum, kafamı arkaya çevirince arkamı görmem lazım dcs de, yardımcı olur musunuz?

VR için telefonu PC'ye tanıtmanı sağlayacak uygulamalar var diye biliyorum. Bir aralar pek kullanışlı değildi çünkü telefonlar 60Hz ekranla geliyordu ve Motion sickness tarzı bir etkiye sebep oluyordu, belki 120Hz ekranlarla çözmüşlerdir bu durumu ama hiç kullanmadığım için net bir bilgim yok.
Yardımcı program için GPT'ye sorduğumda alvr (a ir light VR) adlı bir uygulama söyledi. Bir araştırabilirsin.

Ben içinde donanım değil, sadece ekran olan bir VR arıyorum PC'yi baglayıp oynayacagım dcs için alacağım, VR'dan görmek istiyorum sadece telefon koyulanlar var ama ona PC'yi nasıl bağlayacağım ki, bir de VR gibi etrafa bakmayı istiyorum, kafamı arkaya çevirince arkamı görmem lazım dcs de, yardımcı olur musunuz?

Oculus Rift veya Rift s alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı