Sadece Enes nasıl bir kanal?

Sadece Enes yerine beyaz kurt olabilir bana daha yakın geliyor.

Sadece Enes'i kıskanıyorsunuz sanırım bu kadar nefret ettiğinize göre.
Aynen kardeşim kıskanıyorum, politik doğruculuk yaparak bir yılda abonemi 300k arttırabilirim istersem. Ama benim bir karakterim olduğu için yapmıyorum.

Sadece Enes = gündem, magazin kanalı.

Çatladım.

Aynen kardeşim kıskanıyorum, politik doğruculuk yaparak bir yılda abonemi 300k arttırabilirim istersem. Ama benim bir karakterim olduğu için yapmıyorum.

Sadece Enes = gündem, magazin kanalı.
Zorla mı izlettiriyorlar size? Abone olma videolarını görmek istemiyosan da engelle. Kendi fikirleri neden bu kadar sizi ilgilendiriyor onu anlamadım. İstersen aynı videoları sende çekebilirsin seni durduran yok.

Bu içeriği yapan herkes boş geliyor bana. Gündem hakkında zaten tüm Türkiye'nin bildiği şeyleri tekrar tekrar söyleyip para kazanmaktan kolay ne var. Arkaya da bir gameplay videosu yapıştır ve 13 lük Sude'leri kanalına çek.

Kendi fikirleri neden bu kadar sizi ilgilendiriyor onu anlamadım. İstersen aynı videoları sende çekebilirsin seni durduran yok.
Kendi fikirleri dediğin, senin fikrini sana tekrar tekrar söylüyor. Kitlesinden linç yeme korkusundan kitlesine göre davranıyor. Mesela din videoları çeken bir kanalın dinini açıklamaması gibi.

Al sana sıradan bir sadece Enes videosu;

Merhaba arkadaşlar, gülşen hapse atılmış. Çok çok yanlış bir şey yapmış. Hapse girmesini doğru buluyorum.

+1000 mass prestige.

Zorla mı izlettiriyorlar size? Abone olma videolarını görmek istemiyosan da engelle. Kendi fikirleri neden bu kadar sizi ilgilendiriyor onu anlamadım. İstersen aynı videoları sende çekebilirsin seni durduran yok.
Yahu kendi fikirleri yok ki? O sırada gündem de ne varsa ülkede ki çoğunluğun görüşünü alıp videoya yapıştırıyor. Eskiden slime videosu çeken birini bu kadar yüceltme.

Kendi fikirleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…