Sadece FIFA için PS4 alınır mı? (Ultimate Team)

torcak1

Hectopat
Daha fazla  
Şuanda PC'de oynuyorum ve 5M değerinde bir kadrom var. Ticaret oyunun en sevdiğim kısmı ama PC'de transfer marketi XBOX ve PS4'e kıyasla baya kötü. PS4 marketi 12 milyon oyuncuya kadar çıkarken PC en çok 400 bin civarına çıkıyor. Ayrıca PC'de gecikme ve hile sorunu da var. Korktuğum şey seneye PS5 çıkması ve sadece 1 sene kullanmak için PS4 alıcak olmam. Sizce bu sene PC'den devam mı etmeliyim yoksa PS4 geçmeye değer mi?

Bence değmez PS5 çıkınca bir yıl için aldığına gerçekten pişman olursun. Üstelik galiba geriye dönük oyun desteği de olacakmış. Olmasa derdim hiç değilse exclusive oyunu fazla al gitsin. Ben geçen sene aldım ona rağmen pişmanım. Keşke oyuna harcadığım paraları PS5 için biriktirseydim.

PS5'in 2020'de çıkmayacağını bilsem direk PS4 alıcam ama herkes 2020 sonlarına doğru çıkar diyor. PC FIFA oynayan biri için çok ölü bir platform.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı