10.000TL bütçeyle piyano veya org önerisi

Judele

Picopat
Piyanoya başlayacağım hiçbir şey bilmiyorum desek yalan olmaz bu ikisi gözüme çarptı X700 modelinde galiba daha çok ton varmış pek anlamasam da ben sadece piyano çalmak istiyorum. Değişik değişik işlere girmek istemiyorum.

Casio CT-X700

Bu modelde daha az ton varmış galiba birkaç video izledim sesi X700'den daha tatmin edici hissettiriyordu.

Casio CT-S1BK

Bu modeli de sadece fikir almak için koydum ilk defa piyano çalacak biri için önerir misiniz diğerlerine göre 2 katı fiyat farkı var bu fark gerçekten hissedilir mi?

Casio CDP-S110BK

Son düzenleyen: Moderatör:
@Judele gerçekten öğrenirim çalarım diyorsan. Org'lardan uzak dur.
Casio CDP-S110BK her türlü fiyatına değer. 2 aydır kullanıyorum çok memnunum.
Gerek 3 farklı piyano sesi olsun. Gerek fil dişi tuş kaplaması olsun. Gerek tuş hissiyatı olsun. Her şey gayet güzel ve yeterli.
3. Piyano sesini çok seviyorum. Grand piyano'ya çok benziyor.

Aslında 2 3 yıldır piyano çalmak istiyorum 1 haftadır da bakıyorum gerçekten fiyatını hak ediyorsa düşünebilirim zaten amazon tarafında taksit seçenekleri de var. Galiba ona yöneleceğim ama bir sizin fikrinizi de öğrenmek için diğer attığım ikisi arasında hangisini tercih ederdiniz.

Bir de yakın zamanda olmasa da ders almayı düşünüyorum kendim çalışırsam kayda değer bir geliştirme gösterebilir miyim sizce?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı