Sadece Game Pass İçin Xbox Alınır Mı?

Kesinlikle alınır.Hatta fazla bütçe olmaması için iki üyeliği birleştirebilen bir üyelik sistemi getirildi.Game Pass Ultimate..Hem Game Pass hemde Live Gold birlikte alabiliyorsun.Her ay Game Pass içerisindeki bazı oyunlar eklenip bazı oyunlar çıkarılıyor.Ama AAA+ dediğimiz baba oyunlar baya sistemde kalıyor.Tabiki de fiyatı çok cazip..Yeni başlayanlar için hala var mı bilmiyorum 3 aylık 5.90 tl kampanyası vardı.Ben böyle 5.90'a 6 ay boyunca kullandım.Hatta 9 ay bile olabilir emin değilim. PS4 ü aylardır açamıyorum sırf bu üyelikte oyunlar için.Tam artık bitti daha açmam konsolu diyorum bir bakıyorum oynamak istediğim oyunu sisteme ekliyorlar.Mesela Kingdom of Hearts 3 oyunu, hem kutulu hem dijitali ateş pahalısı, geçen günlerde eklediler acayip mutlu oldum indirdim çatır çatır oynuyorum.Ori and the will of the wisps oyunu mesela, merakla beklediğim, bunu da direk eklediler çıkışını bekliyorum.Çok güzel sürprizler yapıyorlar o yüzden yeni nesil çıkacak olan konsolu bile almam için bir neden olabilir bu sistem..Şimdi alacaksan ve 4k tv nin varsa Star Wars Jedi Order'lı bir paketi var Xbox One X'in, 2.500 ₺ ye, hem 4k 30 fps yada 1080p 60 fps seçenekleri ile görsel şölen yaşarsın.Gold üyelere her ay 4 oyun (İkisi xone diğer ikisi x360) onu daha anlatmıyorum bile.Yılda 65 Tl'ye EA Access var.Daha ne olsun.
 
Son düzenleme:
PS4 500GB ve yaklaşık 60 oyunluk PSN hesabımı nerede kolayca ve iyi bir paraya satabilirim ve tahmini kaç TL eder acaba?


Arkadaşım almıştı Jedi:Fallen Order saolsun banada verdi şuan PS4'ümden oynuyorum. Zaten bu geçişi bi 4-5 ay içinde falan yapmayı düşnüyorum henüz erken ama plan yapmakta fayda var.

Eğer alırsam hangi versiyonu almamı tavisye dersiniz? XONE X sanırım PS4 Pro gibi birşey olsa gerek. Bunu internetten mi yoksa teknoloji mağazalarından mı tercih etmeliyim?
 
PS4 Fat Kasa piyasası 1000TL-1100TL arasında, Slim Kasa ise 1100TL-1250TL. (Fiyatlandırma tek kol, kutulu ürünler için geçerli.) Hesap konusunda bir şey diyemeyeceğim. Özellikle içinde çok oyun barındıran hesaplar zor satılıyor. Konsolla birlikte içinize sinen bir fiyattan verin gitsin.

Size tavsiyem ikinci elden temiz ONE X almanız. Bir iki aylık ürünleri kullanıcılar 1900TL-2100TL’ye satıyor. Zaten Game Pass alacağınız için mağazalarda bulunan, içerisinde oyun bulunan paketlere yönelmeniz mantıksız olacaktır.
 
Eğer performans ile fazla değil de sadece oyunları oynamakla ilgileniyorsanız, 800₺ civarına XB1 Fat kasa alabilirsiniz. Böylece fazla masraf çıkarmadan 2 konsola da sahip olabilirsiniz.

Bu arada İngiltere hesabı açıp PS Now (XB Gamepass'in PS versiyonu) kullanabilirsiniz. Mesela şu an Uncharted: Kayıp Miras, Shadow of the Tomb Raider ve Control var serviste. Bu hafta indirip oynamayı düşünüyorum ücret ödemeden bu oyunları.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…