Poyrazpaskall
Centipat
Online kısmı ile alakam yok. Hikaye kısmını oynayacağım. Korsan indirecektim fakat sürümleri eski olduğu için satın almayı tercih ediyorum.
Alınır.
Yok hocam konu başlığını da farklı yazmıştım zaten ama adminler değiştirmiş. Ben 2. El satın almak istiyorum. Online dediğim kısım ise hani diyorlar ya onlinede şu evler var hesapta tarzında. Online de olan bir hesap alacağım ama online oynamayacağım anlamında.Soruyu yanlış anlamışım hocam hemen düzeltiyorum. Steam'den yani şuradan Grand Theft Auto V on Steam.
Eğer Steam nasıl kullanılır bilmiyorsanız açıklayabilirim.
Sadece Single alırsanız sıkılırsınız hocam şahsımca öyle almaktansa hiç almayın derim ben Online tarafı'da zevkli tabii sizin tercihinize bağlı hocam zaten aldığınızda ister single ister online oyunu oynayabilirsiniz.
Ben zaten öyle demek istemiştim fakat yanlış anlaşılmış.GTA V, online modundan ayrı satılmıyor. GTA V hiçbir yerde online modundan ayrı satılmadı ve satılmıyor da.
Yani GTA V satın alırsanız Online mod her halükarda gelecektir.
Yok hocam konu başlığını da farklı yazmıştım zaten ama adminler değiştirmiş. Ben 2. el satın almak istiyorum. Online dediğim kısım ise hani diyorlar ya Online'de şu evler var hesapta tarzında. Online de olan bir hesap alacağım ama Online oynamayacağım anlamında.
Ben zaten öyle demek istemiştim fakat yanlış anlaşılmış.
Hocam maalesef ya witcher 3 oynamıyorum. Sadece GTA'yı alma gibi bir durum oluşabilir mi?Hocam dediğim gibi elimde ucuza hesap var ilgilenirseniz sadece size özel şifre e posta değiştirebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.