Sadece HTML ve CSS ile proje alıp gelir elde edilebilir mi?

figma to html ile hala para kazanıyorum fakat piyasa yerlerde. gerçekten piyasadaki insanlara göre çok iyiysen rahat kazanırsın.

Hocam size bişey sormak istiyorum. Figma ile veya başka bir tasarım programıyla tasarıma geçmeden önce aklınızdan nasıl tasarım çıkarıyorsunuz? Hayal gücü gerekiyor mu yoksa daha önceden tasarlanmış sitelere bakarak fikir mi ediniyorsunuz?

JS falan yok, sadece HTML, CSS ile gelir elde edebilir miyim web tasarımı yaparak?

Tamamen sana bağlı. Bireysel olarak büyük başarılara imza atabilirsin, mantıklı çalışırsan.
Bizim tasarım ajansındaki birisi HTML CSS tasarım yaparak. Aylık 100k Türk lirası alıyor.

Senin tasarımına değil daha çok koduna bakarlar. CSS ve HTML yazarken mimariyi düzgün tasarlamalısın bu konularda usta olursan yolun açık olur.

Hocam size bişey sormak istiyorum. Figma ile veya başka bir tasarım programıyla tasarıma geçmeden önce aklınızdan nasıl tasarım çıkarıyorsunuz? Hayal gücü gerekiyor mu yoksa daha önceden tasarlanmış sitelere bakarak fikir mi ediniyorsunuz?
figma ile genelde size hazır tasarım verirler onu koda dökersiniz. genelde ux-ui ya da grafi ktasarımcıları bu işleri yapar ama ui,ux tasarım, grafik tasarım kurslarını da alabilirsin ya da kendin kişiye özel çalışabilirsin. ilham almak güzel ama yaratıcılık da işin içine giriyor elbette

Şu senede artık zor ya.Benim ilk bu işlere merak saldığımda bendede HTML,CSS vardı JS pek yoktu.Şuan zaten bıraktım sınav senesindeyim,ilerde JS'de öğrenmeyi düşünüyordum ama şuan yapay zeka her şeyi yapabiliyor,o da biraz beni HTML,CSS'in dışına itti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı