1 1Q6 Yoctopat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #1 Windows 11 güncellemelerini yapıyordum. İnternete girdim. KB5039302 güncellemesinin sorunlu olduğunu gördüm. Bilgisayara indirdim ama yeniden başlatmadım. Nasıl bu güncellemeyi silebilirim?
Windows 11 güncellemelerini yapıyordum. İnternete girdim. KB5039302 güncellemesinin sorunlu olduğunu gördüm. Bilgisayara indirdim ama yeniden başlatmadım. Nasıl bu güncellemeyi silebilirim?
E eldenring hastasıyım Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 417 30 Haziran 2024 #2 Denetim Masası'na girin programları kaldıra tıklayın sol üste yüklü güncelleştirmeleri görüntüle tıkla orada indirdiğiniz güncelleştirmeyi sağ tık kaldır diyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Denetim Masası'na girin programları kaldıra tıklayın sol üste yüklü güncelleştirmeleri görüntüle tıkla orada indirdiğiniz güncelleştirmeyi sağ tık kaldır diyebilirsiniz.
KS KS 1 1Q6 Yoctopat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #3 eldenring hastasıyım dedi: Denetim Masası'na girin programları kaldıra tıklayın sol üste yüklü güncelleştirmeleri görüntüle tıkla orada indirdiğiniz güncelleştirmeyi sağ tık kaldır diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güncelleme orada gözükmüyor. Aynı zamanda ben güncellemeyi bilgisayara uygulamadım. Artı 0 Eksi
eldenring hastasıyım dedi: Denetim Masası'na girin programları kaldıra tıklayın sol üste yüklü güncelleştirmeleri görüntüle tıkla orada indirdiğiniz güncelleştirmeyi sağ tık kaldır diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güncelleme orada gözükmüyor. Aynı zamanda ben güncellemeyi bilgisayara uygulamadım.
WİNDOWSever Picopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Sistem Özellikleri HP VICTUS Gamıng Laptop 16 GB RAM RTX 3050 512GB / iPhone 13 6GB Ram 128 GB Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi(öğrenci) 4 Temmuz 2024 #4 Bende aynı konudan rahatsızım sizce sorun olmaz mı yeniden başlatayım mı yoksa çöker mi sileyim mi Artı 0 Eksi