Sadece iPad 9. nesil kullanarak Swift developer olunabilir mi?

Maalesef olunmaz. Xcode dediğimiz, Swift geliştirme için en önemli araç kullanılamıyor. Ama başlangıç aşamasında Swift dilini iPad ile öğrenip playground uygulamaları yapabilirsiniz. Bu aşamayı atlattıktan sonra giriş seviyesi bir MacBook alınsa bile olur.

Maalesef olunmaz. Xcode dediğimiz, Swift geliştirme için en önemli araç kullanılamıyor. Ama başlangıç aşamasında Swift dilini iPad ile öğrenip playground uygulamaları yapabilirsiniz. Bu aşamayı atlattıktan sonra giriş seviyesi bir MacBook alınsa bile olur.

Teşekkür ediyorum. Peki eski sürümlerden bir MacBook Air'in kodlamada kullanımıyla yeni nesil bir MacBook Air arasında ne gibi farklar performans dışında?

Teşekkür ediyorum. Peki eski sürümlerden bir MacBook Air'in kodlamada kullanımıyla yeni nesil bir MacBook Air arasında ne gibi farklar performans dışında?

Performans dışında herhangi bir problem olmaz. Çok eskiyse şöyle bir problem olur; Yeni işletim sistemi versiyonlarını kuramazsanız, yeni Xcode versiyonlarını kuramazsınız, yeni Xcode versiyonlarını kuramazsanız, yeni Swift özelliklerinden yararlanamaz ve yeni iOS sürümlerinde uygulamaları test edemezsiniz. Şöyle 2017-2018 olursa iyi olur tavsiyem 2020 MacBook Air.

Performans dışında herhangi bir problem olmaz. Çok eskiyse şöyle bir problem olur; yeni işletim sistemi versiyonlarını kuramazsanız, yeni Xcode versiyonlarını kuramazsınız, yeni Xcode versiyonlarını kuramazsanız, yeni Swift özelliklerinden yararlanamaz ve yeni iOS sürümlerinde uygulamaları test edemezsiniz. Şöyle 2017-2018 olursa iyi olur tavsiyem 2020 MacBook Air.

Teşekkür ediyorum iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı