Sadece iş için kullanılacak dizüstü bilgisayar önerisi

Merhaba arkadaşlar. Amerika merkezli bir şirkette uzaktan çalışıyorum. 8 saatlik mesainin hepsi bilgisayar başında geçiyor. Kullandığım program ağır işlerin yapıldığı bir program değil. Word, excel, powerpoint kadar işlemci gücü yetiyor diyebilirim. Bu bağlamda 5-6 bin lira civarında bir bütçeyle sadece iş için kullanacağım bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Ekranının IPS olması ve işlemcinin en az 4C/8T olması şartıyla. Aşağıya bulduğum bir bilgisayarın linkini bırakacağım. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Amerika merkezli bir şirkette uzaktan çalışıyorum. 8 saatlik mesainin hepsi bilgisayar başında geçiyor. Kullandığım program ağır işlerin yapıldığı bir program değil. Word, excel, powerpoint kadar işlemci gücü yetiyor diyebilirim. Bu bağlamda 5-6 bin lira civarında bir bütçeyle sadece iş için kullanacağım bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Ekranının IPS olması ve işlemcinin en az 4C/8T olması şartıyla. Aşağıya bulduğum bir bilgisayarın linkini bırakacağım. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Acer aspire serisine bakabilirsiniz hocam.

Bunlara bakabilirsin.
Ek olarak bütçe artarsa bu da olabilir.

Attıklarınızın bazıları TN panel ya da panel bilgisi yok. Ya 4600H olan Huawei'yi tercih edeceğim ya da 4300U olan Acer Swift'i alacağım. İkisi de batarya süresi olarak çok güzel süreler sunuyorlar gibi gözüküyor. Teşekkürler cevap veren arkadaşlara.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı