Sadece kalori açığı yaratarak kilo verilir mi?

OKODENRO

Hectopat
Daha fazla  
Boyum 178, kilom en son 76 falandı ama göbek ve göğüs çevremde azıcık yağ var. Bu yağları vermek için günde 3 tane cla hapı içiyorum, gün içine yayarak. Ve Yazio uygulamasına yediğim yemekleri yazıyorum, bana günde 2.2K kalori ye diyor ama ben 2 gündür 1500 civarı kalorideyim. Bu şekil devam edersem kilo verir miyim ve ne kadar sürede 7 kilo veririm? Haftada 4 gün spor, günde ortalama 20-30 dakika falan yürüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Protein ağırlıklı beslen, kalori açığı verdiğin sürece kilo vermemek gibi bir şansın yok zaten. İstersen 1500 kalorinin hepsini oreo yiyerek al yine kilo verirsin.

Yazıyor uygulamasına yediklerimi yazdığımda önerdiği protein miktarını hep karşılıyorum zaten böyle devam ediyorum o zaman. Bir de internette araştırdım clayı bazıları kilo aldırıyor demiş kilo vermede yardımcı olur mu sizce.

Aynen öyle protein ağırlıklı beslen günde söylediğin gibi 1500 kalori alıyorsan maksimum 2 ayda 7-8 kilo çok rahat vericeksindir.

Aynen öyle protein ağırlıklı beslen günde söylediğin gibi 1500 kalori alıyorsan maksimum 2 ayda 7-8 kilo çok rahat vereceksindir.

Tamam hocam böyle devam ediyorum bu hafta tartı aldım o gelecek hedef kiloma ulaştığımda buraya yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…