Sadece karbonhidrat azaltarak kilo verilir mi?

Mhg3436

Hectopat
Yer
Türkiye, İstanbul , Silivri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
Asus RTX 4060
Asus Prime A520M-K
Corsair 8 GB 3200 mhz (2x)
Bitfenix Flow 600+ 80 Tempered Glass 3.0 Usb Port
Kingston 1 TB M.2 Ssd 3500MB okuma
LG 24GN60R - B 144 hz Full HD IPS Gaming Monitör
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ekmek yemesem, pilav/makarna vb. az yesem, işte 8'den sonra veya gündüz az olacak şekilde abur cubur tüketsem kilo verebilir miyim?
Ayrıca bir arkadaşım altyapı + fitness yaparak 8 ayda 89 kg'dan 69'a düşmüş. Bu gerçekleştirilebilir mi yoksa abartmış mı?

Hocam zaten kilo karbonhidratı azaltarak verilir, ekmeği bırakabiliyorsanız bırakın ben fazla kilolu olmadığım halde haftada 1-2 kere falan ekmek yiyorum alışınca hiç sıkıntı olmuyor. Ayrıca az olması yerine hiç abur cubur tüketmemeniz daha iyi olur. Arkadaşına gelirsek bence 8 ayda spor + diyet yaptıysa eğer mümkün o kadar kilo vermesi

Hocam normal ekmek yerine tam buğday vs. yesek sorun çıkarır mı?
Ve hocam karbonhidratı azaltarak kilo veriliyor ama spor yapma vaktim yok. Ondan dolatı sporsuz kilo verebilir miyim?

Hocam normal ekmek yerine tam buğday vs. yesek sorun çıkarır mı?
Ve hocam karbonhidratı azaltarak kilo veriliyor ama spor yapma vaktim yok. Ondan dolatı sporsuz kilo verebilir miyim?
Spor şart değil boğazınızı tutabilirseniz mümkün. Abartmadan bir kaç dilim yenilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…